SILICIUM PLATINUM (30 ML) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

SILICIUM PLATINUM
. draagt bij tot gezonde en glanzende haren, mooie en sterke nagels en een gladde en elastische huid
. bevat choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (Ch-OSA®)
. wetenschappelijk onderzochte en zeer goed opneembare siliciumverbinding

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

SILICIUM PLATINUM (30 ML)


Omschrijving
SILICIUM PLATINUM, de “collageenpromotor” met bewezen gunstige werking op huid, haren, nagels en botten. Er zijn heel wat siliciumpreparaten op de markt, maar helaas weinig die echt werken! Voor siliciumverbindingen geldt namelijk nog meer dan voor andere voedingssupplementen: “het is niet wat u inneemt, maar wat u opneemt dat telt”.

SILICIUM PLATINUM van MannaVital bevat met choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (Ch-OSA®) een wetenschappelijk onderzochte en zeer goed opneembare siliciumverbinding met een bewezen gunstige werking op de verouderende huid, op futloze, dunne haren, broze nagels en poreuze botten.

Ondanks de moeilijke naam, is choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur niets anders dan de verbinding waaronder silicium in de natuur voorkomt (orthosiliciumzuur), gebonden aan choline, een stof die wordt beschouwd als een lid van de B-vitaminen en die een belangrijk deel uitmaakt van lecithine. De cholinecomponent zorgt er niet alleen voor dat orthosiliciumzuur stabiel blijft en goed wordt opgenomen in de darmen, ze zorgt er ook voor dat silicium vlot passeert doorheen het celmembraan van de bindweefselproducerende cellen. Aldus wordt de productie van de 3 schoonheidseiwitten bevorderd: collageen, elastine en keratine. SILICIUM PLATINUM is hierdoor in de eerste plaats een “collageenbooster” voor weefsels die zeer rijk zijn aan collageen: huid, botten en kraakbeen.

Belangrijkste indicaties van SILICIUM PLATINUM:

  • Verouderende en gedevitaliseerde huid: om de rimpelvorming af te remmen en de elasticiteit te verhogen. 20 weken inname van cholinegestabiliseerd orthosiliciumzuur (10 mg silicium per dag) zorgt gemiddeld voor 30 % afname van de rimpeldiepte en voor 89 % toename van de elasticiteit van de huid in vergelijking met placebo.
  • Fijne, futloze en afbrekende haren: worden sterker, volumineuzer en meer glanzend. na 36 weken inname van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (10 mg silicium per dag) wordt het haar gemiddeld 13,1 % sterker en 12,8 % dikker in vergelijking met placebo.
  • Broze, afbrekende nagels: worden steviger en minder broos. na 20 weken inname van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (10 mg silicium per dag) neemt de gemiddelde index voor broosheid neemt af van 0,96 tot 0,71.
  • Osteoporose, osteopenie: 2 % toename van de botdensiteit in de heup na 1 jaar inname van choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (6 mg silicium per dag) in vergelijking met de placebogroep bij vrouwen met osteopenie of osteoporose.
  • Artrose, artritis, gewrichtslast: kraakbeen bestaat voor 70 % uit collageen, waardoor ook verbetering van gewrichtsklachten door ch-osa mag verwacht worden. bij mannen met knie-artrose trad na 12 weken (in vergelijking met placebo) al een significante afname op van gewrichtsklachten (minder pijn en stijfheid, betere functie), gemeten volgens de internationale womac-schaal. parallel daarmee zag men een duidelijke afname van de cartilage oligomeric matrix protein (COMP), een merker voor kraakbeenaantasting, die in de placebogroep toenam.
  • Preventie en aanpak van hart- en vaatziekten: silicium draagt bij tot de elasticiteit van de bloedvaten en heeft - zeker in synergie met componenten zoals vitamine k2, omega 3-vetzuren en gefermenteerde knoflook - zijn nut in de gezondheid van de bloedvaten.

Actief ingrediënt
Choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (Ch-OSA®), met 1 mg actieve silicium per druppel
Smaak van bosbessenextract
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Gebruik
2 maal 5 druppels/dag mengen in ¼ glas water of vruchtensap en onmiddellijk opdrinken.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen