SILICIUM PLATINUM (30 ML) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. silicium draagt bij tot gezonde en glanzende haren, mooie en sterke nagels en een gladde en elastische huid
. silicium bevat choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (Ch-OSA®)

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

SILICIUM PLATINUM (30 ML)


Omschrijving
Silicium is een sporenelement dat een cruciale rol speelt in de aanmaak van gezonde bindweefsels overal in ons lichaam. Helaas worden vele vormen van silicium niet goed opgenomen en zijn ze dus amper werkzaam. SILICIUM PLATINUM bevat met choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur een bijzondere, biologisch actieve en wetenschappelijke onderzochte vorm van silicium, die als een echte 'collageenpromotor' zorgt voor de afname van fijne rimpels, voor gezonde haren en stevige nagels.

Ondanks de moeilijke naam, is choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur niets anders dan de verbinding waaronder silicium in de natuur voorkomt (orthosiliciumzuur), gebonden aan choline, een stof die wordt beschouwd als een lid van de B-vitaminen en die een belangrijk deel uitmaakt van lecithine. De cholinecomponent zorgt er niet alleen voor dat orthosiliciumzuur stabiel blijft en goed wordt opgenomen in de darmen, ze zorgt er ook voor dat silicium vlot passeert doorheen het celmembraan van de bindweefselproducerende cellen. 

Waarom u kiest voor SILICIUM PLATINUM:

  • Bevat met choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (CH-OSA®) een stabiele en zeer goed opneembare silicium.
  • Werking van CH-OSA® is aangetoond in wetenschappelijke studies: meer elasticiteit van de huid en minder fijne rimpels, dikker haar met meer elasticiteit en grotere treksterkte, minder afbreken en inscheuren van nagels.

SILICIUM PLATINUM van MannaVital draagt bij tot gezonde en glanzende haren, mooie en sterke nagels en een gladde en elastische huid.

Actief ingrediënt
Choline-gestabiliseerd orthosiliciumzuur (ch-OSA®)
verbeterde smaak
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Nutritionele waarde 10 druppels
Silicium (ch-OSA®) 10 mg
Choline (ch-OSA®) 200 mg

CH-OSA is een geregistreerd handelsmerk van Bio Minerals N.V.

Gebruik
2 maal 5 druppels/dag mengen in ¼ glas water of vruchtensap en onmiddellijk opdrinken.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen