KYOLIC KNOFLOOK EPA + K2 (80 CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. vitamine D, E en K2 dragen bij tot de gezondheid van het hart en de bloedvaten
. vitamine B6, B12 en foliumzuur dragen bij tot een normaal homocysteïnemetabolisme

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

KYOLIC KNOFLOOK EPA + K2 (80 CAPS)


Omschrijving
Door knoflook aan een bijzonder, 20 maand durend en gecontroleerd fermentatieproces te onderwerpen, ontstaat een actief en geurloos voedingssupplement, waarvan de bijdrage tot de gezondheid van hart- en bloedvaten door honderden studies is onderbouwd: KYOLIC Aged Garlic Extract®. Als deze gefermenteerde knoflook vervolgens wordt gecombineerd met kwaliteitsvolle visolie als bron van de omega-3-vetzuren EPA en DHA (eveneens toppers voor de bloedvaten), met vitamine K2 uit natto (voor het behoud van elastische vaten), met natuurlijke vitamine E (als celbeschermend antioxidans voor de bloedvaten) en met de bioactieve vormen van vitaminen B6, B9 en B12 (ter beheersing van homocysteïne), dan ontstaat met KYOLIC EPA + K2een natuurlijke totaalformule voor de circulatie.

Waarom u kiest voor KYOLIC EPA + K2:

  • Bevat biologische knoflook, 20 maand gefermenteerd voor een extra sterke werking (KYOLIC AGED GARLIC EXTRACT®), dat in meer dan 800 klinische studies zijn werking heeft bewezen en een basismiddel is voor hart- en bloedvaten.
  • Bevat visolie van topkwaliteit met zeer laag peroxidegehalte, als bronnen EPA + DHA, de omega-3-vetzuren die onmisbaar zijn voor een normale functie van hart- en bloedvaten.
  • Bevat natuurlijke vitamine K2 (menaquinone-7 uit het gefermenteerde sojaproduct natto), dat de calciumstofwisseling helpt te regelen en zo bijdraagt tot elastische vaten.
  • Bevat natuurlijk vitamine E (gemengde tocoferolen; geen D,L-alfatocoferol), dat de vrije radicalen in de bloedvaten afremt.
  • Bevat de vitamines B6, B9 en B12 in hun bioactieve vormen en in adequate doses om de vaten te beschermen tegen het vrije radicaal homocysteïne.

KYOLIC EPA + K2 van MannaVital met gefermenteerde knoflook, EPA en DHA die bijdragen bij tot een gezonde functie van het hart. Vitamine K2 draagt bij tot elastische vaten en een vlotte circulatie, vitamine E beschermt de cellen tegen vrije radicalen en vitamine B6 en foliumzuur en vitamine B12 dragen bij tot een normaal homocysteïnemetabolisme.

Ingrediënten
Visolie (33 % EPA, 22 % DHA), omhulsel (gelatine, stabilisator: glycerine), gefermenteerde knoflook, antischuimmiddel (bijenwas), gemengde tocoferolen, natto (bron van menaquinone-7), emulgator (sojalecithine), methylcobalamine, pyridoxal-5'-fosfaat, cholecalciferol, calcium 5-L-methyltetrahydrofolaat

Actieve ingrediënten per 2 capsules
KYOLIC biologische knoflook (KYOLIC AGED GARLIC EXTRACT) 600 mg
Visolie 33 % EPA + 22 % DHA 500 mg
Vitamine K2 (menaquinone-7 uit het gefermenteerde sojaproduct natto 90 mcg (120 % RI*)
Vitamine E (gemengde tocoferolen) 19,5 mg (163 % RI*)
Vitamine B6 (pyridoxaal-5’-fosfaat) 3 mg (214 % RI*)
Vitamine B9/M folaat (calcium 5-methyltetrahydrofolaat) 250 mcg (125 % RI*)
Vitamine B12 (methylcobalamine) 50 mcg (2000 % RI*)
Vitamine D3 (cholecalciferol) 500 IU (250 % RI*)
*RI: referentie-inname

Gebruik
Onderhoudsdosis (preventie): 2 capsules per dag bij de maaltijden.
Intensieve dosis: 4 capsules per dag bij de maaltijden of zoals voorgeschreven.

Koel, droog en afgesloten bewaren.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen