KYOLIC KNOFLOOK EPA + K2 (80 CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

GEFERMENTEERDE KNOFLOOK EPA en DHA
. preventie van hart- en vaatziekten
. vitamine D, E en K2 dragen bij tot de gezondheid van het hart en de bloedvaten
. vitamine B6, B12 en foliumzuur dragen bij tot een normaal homocysteïnemetabolisme

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

KYOLIC KNOFLOOK EPA + K2 (80 CAPS)


Omschrijving
KYOLIC EPA + K2, natuurlijk en compleet totaalpreparaat, absolute alles-in-één formule van MannaVital, dat bijdraagt tot een gezonde functie van hart en bloedvaten, de circulatie ondersteunt en dat bijdraagt tot een normale stofwisseling van homocysteïne.

Basis van dit product blijft uiteraard de gouden combinatie van het sterk wetenschappelijk onderbouwde Kyolic Gefermenteerde knoflook (Aged Garlic Extract®: door knoflook aan een bijzonder, 20 maand durend en gecontroleerd fermentatieproces te onderwerpen, ontstaat een actief en geurloos voedingssupplement) met een visolie van zeer hoge kwaliteit (bron van de omega 3-vetzuren EPA en DHA).

Nieuw in KYOLIC EPA +K2 is de voor de bloedvaten zeer belangrijke vitamine E, en dit onder de vorm van gemengde, natuurlijke tocoferolen (dus geen geïsoleerde, chemisch aangemaakte alfatocoferol!).

Ook zitten nu, dankzij veranderingen in de Belgische nutriëntenwetgeving, nog meer adequate doses van vitamine K2 (tegen kalkafzetting in de bloedvaten), van de vitamines B6 en vitamine B12 (tegen een te hoge homocysteïnespiegel) en van vitamine D3 (afname vaatstijfheid) in dit voedingssupplement.

Ten slotte kon door concentratie de onderhoudsdosis van 3 naar 2 capsules en de intensieve dosis van 6 naar 4 capsules gebracht worden, waardoor je een stuk langer doet met één verpakking (respectievelijk 40 en 20 dagen i.p.v. vroeger 30 en 15 dagen).

Belangrijkste indicaties van KYOLIC EPA + K2:
1. ATHEROSCLEROSE (SLAGADERVERKALKING) en dus PREVENTIE VAN HART- en VAATZIEKTEN
. 4 capsules per dag KYOLIC EPA + K2 voeren de therapeutisch doses aan van de klinische studies van zowel Kyolic Aged Garlic Extract (1200 mg/dag), als van de omega 3-vetzuren EPA + DHA (1g/dag), als van vitamine K2 (180 mcg per dag)! Reken daarbij nog het belangrijke vaatbeschermende vitamine E, aangevoerd als gemengde tocoferolen, en de homocysteïne verlagende vitaminen B6, folaat en vitamine B12 (in hun werkzame bioactieve vormen!) en je begrijpt dat dit een absolute totaalformule is voor hart en bloedvaten.
. 2 capsules per dag voeren dan weer de ideale preventieve dosis aan van Kyolic (600 mg/dag), van EPA + DHA (500 mg/dag) en van vitamine K2 (90 mcg/dag).

2. HYPERTENSIE (HOGE BLOEDDRUK)
Zowel gefermenteerde knoflook, visolie, vitamine K2 en vitamine D3 zijn ingrediënten die bewezen de stijfheid van de bloedvaten doen afnemen, met toename van de vaatwandelasticiteit. Aangehouden inname helpt dan ook de bloeddruk normaliseren en dit op een totaal natuurlijke manier.

3. GESTOORDE BLOEDVETTEN (CHOLESTEROL, TRIGLYCERIDEN)
Van gefermenteerde knoflook is aangetoond dat het de cholesterol- en de triglyceridenspiegel helpt te verlagen; van visolie (EPA + DHA) dat het de triglyceridenspiegel verlaagt. Interessant is bovendien dat zowel gefermenteerde knoflook als visolie de “goede” HDL-cholesterol verhogen. Maar het allerbelangrijkste is het feit dat zowel gefermenteerde knoflook, visolie (EPA + DHA) als vitamine E de oxidatie van cholesterol afremmen tot de “echte slechte” en aan de bloedvaten verklevende oxycholesterol.

4. VERMINDERDE LEVERFUNCTIE, ZWAKKE WEERSTAND, VROEGTIJDIGE OUDERDOMSVERSCHIJNSELEN
Hoewel dit niet de eerste indicaties zijn voor KYOLIC EPA + K2, kan een complex dat is opgebouwd rond gefermenteerde knoflook en de omega-3-vetzuren EPA + DHA, uiteraard ook op die terreinen ingezet worden.

Actieve ingrediënten per 2 capsules
KYOLIC biologische knoflook (KYOLIC AGED GARLIC EXTRACT) 600 mg
Visolie EPA + DHA 500 mg
Vitamine K2 (menaquinone-7 uit het gefermenteerde sojaproduct natto 90 mcg (120 % RI*)
Vitamine E (gemengde tocoferolen) 19,5 mg (163 % RI*)
Vitamine B6 (pyridoxaal-5’-fosfaat) 3 mg (214 % RI*)
Vitamine B9/M folaat (calcium 5-methyltetrahydrofolaat) 250 mcg (125 % RI*)
Vitamine B12 (methylcobalamine) 50 mcg (2000 % RI*)
Vitamine D3 (cholecalciferol) 500 IU (250 % RI*)
*RI: referentie-inname

Gebruik
Onderhoudsdosis (preventie): 2 capsules per dag bij de maaltijden.
Intensieve dosis: 4 capsules per dag bij de maaltijden of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen