KYOLIC GEFERMENTEERDE LOOK + LECITHINE (200 CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. gefermenteerde knoflook draagt bij tot de normale werking van het hart, de instandhouding van een normaal cholesterolgehalte, de instandhouding van een normale leverfunctie en de normale werking van het immuunsysteem ...

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

KYOLIC GEFERMENTEERDE LOOK + LECITHINE (200 CAPS)


Omschrijving
KYOLIC + LECITHINE is de werkzame combinatie van gefermenteerde knoflook en sojalecithine. De brede gezondheidsbevorderende werking van KYOLIC op het hart en bloedvaten, cholesterolgehalte, leverfunctie en immuunsysteem wordt hierbij gekoppeld aan de gunstige werking van de bijzondere vetstof LECITHINE, dat door zijn gehalte aan choline bijdraagt tot een normale stofwisseling van vetten en het in standhouden van een normale leverfunctie.

Waarom u kiest voor KYOLIC + LECITHINE:

  • Bevat biologische knoflook, 20 maand gerijpt voor een extra sterke werking (KYOLIC AGED GARLIC EXTRACT®), waarvan de vaatbescherming zeer breed is onderbouwd door wetenschappelijk onderzoek!
  • Bevat sojalecithine om de vetstofwisseling en de leverfunctie te ondersteunen.

Dankzij gefermenteerde knoflook draagt KYOLIC + LECITHINE van MannaVital bij tot de normale werking van het hart, de instandhouding van een normaal cholesterolgehalte, de instandhouding van een normale leverfunctie en de normale werking van het immuunsysteem.

Actieve ingrediënten per capsule
Gefermenteerde knoflook of AGED GARLIC EXTRACT® (Allium sativum) 300 mg
Sojalecithine (min. 4,4 mg choline) 190 mg
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Volkomen reukloos

Gebruik
2 (onderhoudsdosis) tot 4 (aanvangsdosis) capsules per dag.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen