KYOLIC PLATINUM (60 V-TABLETTEN) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

KYOLIC PLATINUM
. draagt bij tot de normale werking van het hart
. de instandhouding van een normaal cholesterolgehalte en een normale leverfunctie
. de normale werking van het immuunsysteem en de weerstand tegen tijdelijke stress

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

KYOLIC PLATINUM (60 V-TABLETTEN)


Omschrijving
Wie maximaal wil genieten van de brede gezondheidsbevorderende werking van knoflook en dit zonder geurhinder, heeft aan KYOLIC Gefermenteerde knoflook (Aged Garlic Extract®) het ideale voedingssupplement. Door de inwerking op meerdere risicofactoren ineens (cholesterol, triglyceriden, homocysteïne) is Kyolic Platinum in eerste instantie een topmiddel om hart en de vaten te helpen gezond houden. Daarnaast is ook de afweerversterkende, leverondersteunende en celbeschermende werking ervan ruim gedocumenteerd in talrijke wetenschappelijke publicaties.

KYOLIC PLATINUM van MannaVital draagt bij tot de normale werking van het hart, de instandhouding van een normaal cholesterol-, triglyceriden- en homocysteïnegehalte, de instandhouding van een normale leverfunctie, de normale werking van het immuunsysteem, de weerstand tegen tijdelijke stress en de bescherming van het lichaam door antioxidanten.

Actief ingrediënt per vegetarische tablet
Gefermenteerde knoflook of AGED GARLIC EXTRACT® (Allium sativum) 1000 mg
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Gebruik
1 tot 2 tabletten per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen