MARIEN COLLAGEEN (180 CAPS) (LEPIVITS LABORATOIRE)

. collageen is in wezen betrokken bij de structuur van ons kraakbeen
. in het bot wordt collageen geproduceerd door osteoblasten en vormt lamellen die het bot zijn weerstand tegen uitrekking geven
. in ons lichaam vermindert collageen met de leeftijd

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

MARIEN COLLAGEEN (180 CAPS)

 
Omschrijving
Gebrek aan collageen? Marien collageen hydrolisaat (Naticol®) is rijk aan collageen van type I.

  • Collageen is in wezen betrokken bij de structuur van ons kraakbeen.
  • In het bot wordt collageen geproduceerd door osteoblasten en vormt het lamellen die het bot zijn weerstand tegen uitrekking geven.
  • Type 1 collageen komt vooral voor in huidweefsel.

Regenereer uw bindweefsel met natuurlijk collageen!
Marien collageen (Naticol® - natuurlijke bioactieve bestanddelen) bevat vezelige eiwitten, waaronder hydroxiproline, die meer dan 80 % van het bindweefsel in ons lichaam uitmaken. Dit collageen, dat van nature in ons lichaam aanwezig is, vermindert met de leeftijd.

Deze "natuurlijke lijm" wordt aangetroffen in onze huid, kraakbeen, botten, pezen, ligamenten en bindweefsels en zorgt voor hun samenhang, elasticiteit en regeneratie.

Veroudering en een stressvolle levensstijl hebben onvermijdelijk invloed op de productie van collageen. Bijgevolg heeft ons lichaam aminozuren nodig om nieuwe proteïnen te kunnen aanmaken, waaronder collageen.

Concreet: hoe ouder we worden, hoe meer onze weefsels hun tonus verliezen. De huid en het vlees verdorren bijvoorbeeld en verliezen hun jeugdige uiterlijk. Spieren en pezen worden kwetsbaarder. Kraakbeen en botten kunnen degenereren.

Wij raden aan de inname van collageen te combineren met vitamine C of andere voedingsstoffen om de synthese van dit eiwit te verhogen.

Naticol® collageenpeptiden zijn natuurlijke, hoogwaardige bioactieve ingrediënten van levensmiddelenkwaliteit die zijn ontwikkeld voor gebruik in nutraceutische producten. Dankzij de uitstekende organoleptische eigenschappen en de onmiddellijke oplosbaarheid van Naticol kan het product gemakkelijk worden gebruikt in een breed scala van gezondheids- en voedingstoepassingen.
De fysische en chemische kenmerken, de directe oplosbaarheid (bevochtigbaarheid en dispergeerbaarheid), de organoleptische eigenschappen en de verpakking worden streng gecontroleerd om aan de strenge kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen te voldoen.

Voordelen van Marien Collageen:

  • NATICOL® gepatenteerde vorm op basis van marine collageenhydrolysaat;
  • Collageeneiwitten rijk aan hydroxyproline (collageen I-peptiden);
  • Natuurlijke galenische vorm (pullulan) en hulpstof (rijstzetmeel).

Samenstelling
Naticol® marien collageen (type 1 en 3); rijstzetmeel, capsulehuls: 100 % plantaardig pullulan.
Bevat schaaldieren en vis.

Voedingswaarde (1 capsule van 250 mg)  
Naticol® zeecollageen (hydrolysaat) 90 % collageen eiwit inclusief hydroxyproline

Gebruik
3 à 6 capsules per dag met een glas water 's nachts op een lege maag of voor het slapen gaan.

Het is raadzaam de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Een voedingssupplement is geen drug. Buiten het bereik van kinderen. Informeer uw arts en / of apotheker als gelijktijdige medicatie. Voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, vraag uw therapeut. Bewaar uit de buurt van licht en vocht.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen