BIOLOGISCHE ARGANOLIE (100 ML) (LADRÔME LABORATOIRE)

. geeft uw haar een mooie en gezonde glans
. helpt om het uitdrogen en het verouderen van de huid te voorkomen
. bijzonder geschikt om de rijpere en zeer droge huid terug soepel te maken

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BIOLOGISCHE ARGANOLIE (100 ML)


Omschrijving
De weldadige effecten van Bio Arganolie: revitaliseert en regenereert een rijpere, droge huid.

Arganolie is een zeer gezonde olie die vaak ‘een echt wondermiddel’ genoemd wordt. Deze wonderolie is afkomstig uit de noten van de Arganboom die voorkomt in de zuidelijke gebieden van Marokko. Deze waardevolle olie wordt al sinds eeuwen aangewend door Berberse vrouwen vanwege haar uitzonderlijke cosmetische eigenschappen. Marokkaanse vrouwen en mannen hebben tot op hoge leeftijd een benijdenswaardige gezonde en strakke huid.

Door de rijkdom aan omega 6 en 9, fytosterolen en vitamine E helpt ze het uitdrogen en het verouderen van de huid te voorkomen. Omega 6 verhindert vochtverlies in de huid waardoor die soepeler wordt en u er jong laat uitzien. Vitamine E vermindert eerder het optreden van fijne lijntjes in het gelaat en kan striemen en littekens voorkomen of verminderen.

Arganolie geeft uw haar een mooie en gezonde glans. Het wordt vaak gebruikt als haarmasker tegen droog of dof haar. Met haar regenererende, revitaliserende en hydraterende eigenschappen is arganolie bijzonder geschikt om de rijpere en zeer droge huid souplesse en glans terug te geven.

BIOLOGISCHE ARGANOLIE van ladrôme is 100 % natuurlijk, uit eerste koude persing, plantaardig, zonder kleurstoffen, noch bewaarmiddelen.

Ingrediënten
Argania spinosa oil*
Tocopherol
Gammalinoleenzuur omega 6 en oleïnezuur omega 9

Gecertificeerd "bio cosmetica" door Ecocert Greenlife

(*) Ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt

Gebruik

De anti-aging olie kan dagelijks gebruikt worden voor alle huidtypes. De arganolie kunt u zachtjes inmasseren op uw gelaat, hals en handen.

Lokale toepassing op de droge huidzones en op broze nagels.

Versterkend masker voor de haren: een half uur laten inwerken vooraleer te wassen met shampoo.
Kan gebruikt worden als neutrale draagolie voor de verdunning van essentiële oliën.

Opmerkingen
Bewaren op kamertemperatuur (20°C - 25°C) afgeschermd van lucht en licht.
Natuurlijke stollingsverschijnselen kunnen optreden bij een temperatuur lager dan 10°C.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen