WHEY PROTEINE ISOLAAT VANILLE (900 G) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. uitmuntende bron van eiwitten, rijk aan BCAA's
. om het tekort aan eiwitten op een gezonde manier bij te vullen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

WHEY PROTEINE ISOLAAT VANILLE (900 G)


Omschrijving
Bij de vervaardiging van kaas, gaan de vaste stoffen in de melk samenklitten tot een wrongel waaruit uiteindelijk kaas wordt gemaakt. Het waterige bijproduct van dit proces noemen we whey. Whey is rijk aan voedingsstoffen zoals hoogwaardige eiwitten, lactose, mineralen en vitaminen. Door het watergehalte via omgekeerde osmose en vacuümverdamping te verwijderen wordt whey-poeder gemaakt. Vervolgens wordt het eindproduct gedroogd waardoor er gekristalliseerde whey ontstaat die in poedervorm kan worden gebruikt.

Whey proteïne isolaat (ook weiproteïne isolaat of wei-eiwit-isolaat genoemd) is een hoogwaardig eiwitsupplement dat alle essentiële en niet-essentiële aminozuren bevat. Eiwit-isolaat bevat een minimum eiwitgehalte van 90 % en heeft een lager gehalte aan lactose (wat de kans op intolerantie sterk vermindert) en vet dan een eiwitconcentraat.

Whey-poeder bevat geen vetten zoals kaas en de eiwitten zijn beter opneembaar in het bloed. Hierdoor zal het uw cholesterol niet verhogen en is het goed voor hart en bloedvaten. Wei-isolaatpoeder is ideaal voor iedereen en dus niet alleen voor atleten en bodybuilders.

Iedereen weet dat een tekort aan eiwitten kan leiden tot een verlies van spierweefsel en een vertraagde recuperatie. Essentiële aminozuren kunnen echter niet door ons lichaam zelf worden aangemaakt; we zijn hiervoor aangewezen op onze voeding of het innemen van voedingssupplementen. Weiproteïne draagt bij tot de groei van de spiermassa, de instandhouding van de spiermassa en de instandhouding van normale botten.

Het is een heel goede bron van eiwitten voor mensen met een speciaal dieet zoals bij een vermageringsdieet met weinig koolhydraten. Het is geschikt voor zwangere vrouwen, herstellenden, verzwakte ouderen, vegetariërs die veel zuivel in hun dieet opnemen en voor mensen met spijsverteringsproblemen (omdat whey-eiwitten zeer gemakkelijk verteerbaar zijn en zelden maag- en darmklachten veroorzaken).

Personen met een lage eiwitinname kunnen als aanvulling op hun voeding weiproteïnen gebruiken om het tekort aan eiwitten op een gezonde manier bij te vullen.

WHEY PROTEINE ISOLAAT VANILLE van Deba Pharma wordt via cross-flow microfiltratie, een van de meest geavanceerde productiemethoden waarbij vet en andere ongewenste stoffen worden verwijderd, geproduceerd waardoor een uiterst hoge kwaliteit kan worden gegarandeerd. Ook de vertakte aminozuren (BCAA’s: L-leucine, L-isoleucine en L-valine, de meest belangrijke aminozuren voor spierherstel en spieropbouw) zijn in hoge concentratie aanwezig (22,90 % op het totaal van de aanwezige aminozuren). Dit product is tevens vrij van bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, gluten, maïs, zetmeel en tarwe. Het bevat slechts een heel kleine hoeveelheid lactose en kan sporen van soja en melkeiwit bevatten.

Ingrediënten
Wei-eiwit-isolaat instant 97,40 % (melk, zonnebloemlecithine) waarvan 90,60 % eiwitten
Vanille (smaakaroma)
Guargom (verdikkingsmiddel)
Sucralose (zoetstof)

Aminozuren (de bouwstenen van eiwitten) 90,58 g/100 g poeder waarvan
L-alanine 4,53
L-arginine 1,90    
L-asparaginezuur 9,96
L-cysteïne 1,99
L-glutaminezuur 16,40
L-glycine 1,27
L-histidine 1,54
L-isoleucine* 5,80
L-leucine* 9,60
L-lysine 8,70
L-methionine 1,99
L-phenylalanine 2,72
L-proline 4,98
L-serine 4,17
L-threonine 6,07
L-tryptofaan 1,27
L-tyrosine 2,36
L-valine* 5,34

L = Onze aminozuurpreparaten bevatten uitsluitend de natuurlijke L-vormen (Pharmaceutical Grade) en zijn hypoallergeen.
* BCAA (branched-chain amino acid of vertakte aminozuren)

Gebruik
Los per shake 30 gram (= 1 maatschepje) op in 200 ml melk of water. Gebruik bij voorkeur een shakebeker of blender.
Uitdrinken binnen de 2 uur na de inspanning.
Tip: U wilt nog een sneller spierherstel na een zware training of wedstrijd? Sportdokters raden aan om telkens 1 maatschepje van zowel L-GLUTAMINE POEDER als van BCAA POEDER toe te voegen.

Opmerking
De normale aanbeveling ligt op 0,8 gram eiwitten per kilogram lichaamsgewicht per dag (bijvoorbeeld 56 gram eiwitten voor 70 kilogram lichaamsgewicht per dag). Dat is zo'n 15 % van uw dagelijkse caloriebehoefte. Een inname hoger dan 25 % van uw energiebehoefte is te belastend voor de nieren. Drink ook voldoende water (1 tot 1,5 liter per dag) om uw nierfunctie te ondersteunen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen