WHEY PROTEÏNE 94 PLATINUM (900 G) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. draagt bij tot de groei van de spiermassa, de instandhouding van de spiermassa en de instandhouding van normale botten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

WHEY PROTEÏNE 94 PLATINUM (900 G)


Omschrijving
In sommige omstandigheden zoals bij intensief sporten en trainen, tijdens een groeispurt, bij een éénzijdige voeding, ter recuperatie ... kan een extra bron van eiwitten aangewezen zijn. Ideaal hierbij is het melkwei-eiwit: niet alleen heeft dit eiwit een uitstekende samenstelling met alle essentiële aminozuren in een goede verhouding, het wordt ook goed verteerd en opgenomen. Kies wel voor een hoogwaardig melkwei-eiwitprepraat onder de vorm van een isolaat, zoals WHEY PROTEÏNE 90 PLATINUM dat bovendien vrij is van suiker, kunstmatige zoetstoffen en smaakstoffen.

Waarom u kiest voor WHEY PROTEÏNE 90 PLATINUM:

  • Is afkomstig van grasgevoede koeien, niet behandeld met antibiotica of groeihormonen, niet gevoed met GMO-voedsel.
  • Het gaat om een melkwei-eiwitisolaat, meer zeer lage gehalten aan lactose en melkvetten, en niet om een melkwei-eiwitconcentraat.
  • Werd verkregen door de voorzichtige cross-flow microfiltratie en niet door de agressieve ionelektroforese.
  • Is rijk aan glutamine en aan de korte keten aminozuren, waardoor ze in het bijzonder bijdraagt tot de groei en behoud van de spiermassa.
  • Bevat een minimum van 90 % eiwit op droogbasis.

WHEY PROTEÏNE 94 PLATINUM van MannaVital draagt bij tot de groei van de spiermassa, de instandhouding van de spiermassa en de instandhouding van normale botten.

Actief ingrediënt
Melkwei-eiwit isolaat (min. 90 % eiwit)

Gebruik
De ideale dosis voor een volwassen persoon bedraagt 30 g (3 maatlepels), verspreid over de dag of ineens in te nemen. Als onderhoud volstaat 10 à 20 g per dag (1 à 2 maatlepels). In bijzondere omstandigheden mag tot 40 g genomen worden.
Voor kinderen: halve dosering.
WHEY PROTEÏNE 90 PLATINUM kan opgelost worden in water, sojadrank, magere melk, vruchtensap ... en is gemakkelijk te bereiden in een blender.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen