PS 100 PHOSPHATIDYLSERINE (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

PHOSPHATIDYLSERINE
. ondersteunt de normale hersenfuncties en de processen die bij het opnemen en verwerken van informatie betrokken zijn zoals het concentratievermogen en geheugen
. draagt bij tot het herstel van spierafbraak na zware inspanningen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

PS 100 PHOSPHATIDYLSERINE (60 V-CAPS)


Omschrijving
Fosfatidylserine (PS) is sterk geconcentreerd in het brein en zenuwstelsel en is noodzakelijk voor alle cellen in het lichaam. Het speelt een rol in de celmembranen waardoor die vloeibaar en stabiel blijven en beïnvloedt in gunstige zin de prikkeloverdracht tussen zenuwcellen door de productie van neurotransmitters zoals acetylcholine en dopamine.

PS verbetert cognitieve processen zoals de aandacht, het geheugen, de intelligentie, het beoordelingsvermogen en de taal. 

PS 100 PHOSPHATIDYLSERINE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Fosfatidylserine 70 % (= 100 mg zuivere fosfatidylserine) 142,86 mg

Gebruik
1 à 3 capsules per dag bij voorkeur tijdens de maaltijd of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen