ENDURAFORTE (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. speciale formule ontwikkeld voor de energievoorziening
. zowel voor de sportende als niet sportende mens

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

ENDURAFORTE (60 V-CAPS)


Omschrijving
Speciale formule ontwikkeld voor zowel sportieve als niet sportieve personen.

Bevat Co-enzym Q10, octacosanol, vitamine B15 (dimethylglycine), Panax ginseng en Siberische ginseng.

Co-enzym Q10 is belangrijk voor verschillende vitale functies.

Octacosanol is het werkzame bestanddeel uit tarwekiemolie. De inhoud van 1 capsule komt overeen met 7 kg tarwekiemen. Octacosanol verbetert de opname en de verwerking van zuurstof.

Pangaamzuur (dimethylglycine) is een metaboliet van het aminozuur L-glycine. Het komt van nature voor in onder meer granen, gist, pompoen en zaden. DMG is een methyldonor en speelt een rol bij de oxidatie van glucose.

Koreaanse ginseng (Panax ginseng) bevat een sterk geconcentreerd extract van de ginsengwortel (C.A. Meyer) met 24 % ginsenosiden. De ginsengwortel is gekend om zijn ondersteunende werking op fysisch en geestelijk vlak. Draagt bij tot een betere uithouding en verhoogt de weerstand tegen stress.

Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus) wordt ook wel Russische ginseng of Taigawortel genoemd. De actieve bestanddelen zijn eleutherosiden en hebben dezelfde werking als de Koreaanse ginseng. Beide versterken elkaar in hun werking. Gekend om zijn ondersteunende werking op fysisch en geestelijk vlak, draagt bij tot een betere uithouding en verhoogt de weerstand tegen stress.

ENDURAFORTE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per 2 plantaardige capsules
EXTRA STERKE FORMULE VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Co-enzym Q-10 30 mg
Octacosanol 5 000 mcg
Vitamine B15 (dimethylglycine) 250 mg
Extract van Koreaanse Ginseng (24 % ginsenosides C.A. Meyer) 125 mg
Extract van Eleutherococcus 125 mg

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), microkristallijne cellulose (stabilisator), magnesiumstearaat (antiklontermiddel)

Gebruik
1 à 2 capsules per dag met een beetje water of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen