COLOSTRUM (120 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

COLOSTRUM
. draagt bij tot een normale lichaamsweerstand
. ondersteunt sportprestaties en zware inspanningen
. verhoogt de groeifactoren die zorgen voor normaal herstel van huid-, spier-, zenuw- en kraakbeencellen en de elasticiteit van de huid

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

COLOSTRUM (120 V-CAPS)


Omschrijving
Colostrum is de melk van de eerste dagen na de bevalling en zeer rijk aan immunoglobulines, elektrolyten, mineralen, vitaminen en aminozuren in hun meest natuurlijke vorm die de gezondheid bevorderen en infecties helpen bestrijden. Bovendien bevat colostrum een aantal bio-actieve en enzymatische systemen die onmisbaar zijn bij het streven naar buitengewone prestaties. Onderzoekers (University of South Australia) ontdekten dat door het toedienen van moedermelk (bv. afkomstig van runderen, biest) in poedervorm gedurende acht weken, de prestaties van een veertigtal atleten met 10 à 15 % verbeterden: ze konden langer hardlopen, legden een grotere afstand af en verbruikten hierbij minder energie.

Colostrum is ook de enige natuurlijke aanvullende bron van groeifactoren die zorgen voor een gezonde groei en een normaal herstel van huid-, spier-, zenuw- en kraakbeencellen. Ons lichaam produceert van nature deze groeifactoren die echter afnemen naarmate we ouder worden. Hierdoor verliest de huid haar elasticiteit. Colostrum remt de productie van melanine, herstelt de elasticiteit van uw huid, helpt uw huid er tonischer en strakker uit te zien en versterkt de immuniteit.

COLOSTRUM 500 van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Colostrum (> 15 % immunoglobuline G; gevriesdroogde biest afkomstig van runderen) 500 mg

Gebruik
1 à 2 capsules per dag (bij voorkeur voor de maaltijd) met een beetje water of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Colostrum is niet geschikt tijdens de zwangerschap, bij borstvoeding en voor personen met een lactose-intolerantie.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen