CHROOMPICOLINAAT (100 TABLETTEN) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

CHROOM
. speelt een belangrijke rol bij het suiker- en vetmetabolisme
. ondersteunt de werking van insuline
. vermindert het hongergevoel tijdens een dieet of vastenkuur
. helpt om het lichaamsgewicht op peil te houden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

CHROOMPICOLINAAT (100 TABLETTEN)


Omschrijving
Chromium of chroom speelt een belangrijke rol bij uw vetstofwisseling en het handhaven van uw bloedsuikergehalte. Bij glucose-intolerantie - dat wordt gekenmerkt door een sterk schommelende bloedsuikerwaarde waarbij zowel te lage als normale of vaak zelfs te hoge bloedsuikerwaarden voorkomen - kan chroom de werking van insuline in het lichaam verbeteren, bijdragen tot meer normale bloedsuikerwaarden en suikerziekte eventueel voorkomen. Om een suikerverslaving te doorbreken kies voor een voeding met complexe koolhydraten (bijvoorbeeld volkorenproducten) en neem iedere dag een chroomsupplement.

Chroom kan ook zorgen voor een vermindering van uw lichaamsgewicht. Een eventueel overschot aan chroom wordt niet door uw lichaam opgeslagen maar terug uitgescheiden. Chroomsupplementen zijn ook niet van invloed op de werking van uw schildklier.

CHROOMPICOLINAAT van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per tablet (met breukstreep)
Chroom (afkomstig van 1,67 mg chromiumpicolinaat) 200 mcg - 500 % ADH

Gebruik
1/2 tablet per dag met water of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen