CIRCULATIE MIX (1 KG) (ANIMAVITAL HORSES )

. uitgekiende kruidenmengeling voor een goede doorstroming en speciaal aangewezen voor een beter prestatievermogen van uw sportpaard

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

CIRCULATIE MIX (1 KG)


Beschrijving
De CIRCULATIEMIX van AnimaVital is een uitgekiende kruidenmengeling voor een goede doorstroming en speciaal aangewezen voor een beter prestatievermogen van uw sportpaard. Meidoorn ondersteunt de circulatie en is gunstig voor het uithoudingsvermogen. Knoflook zorgt voor normale vet- en optimale drukwaarden. Aangevuld met rozemarijn als algemene stimulans van de doorstroming, met voor lichte benen en olijfblad voor een vlotte circulatie.

Ingrediënten
Crataegus monogyna/laevigata (éénstijlige/tweestijlige meidoorn, blad en bloesem), Allium sativum (knoflook, bol), Aesculus hippocastanum (paardenkastanje, zaad), Rosmarinus of cinalis (rozemarijn, kruid), Olea europea (olijfblad)

100 % Franse productie (Ladrôme)
Gecertificeerd niet-doping door LCH

Gebruik
Meng het mengsel door het rantsoen 10 g per 100 kg lichaamsgewicht/dag. Niet geven aan drachtige merries. 1 kg geeft een behandeling van 20 dagen voor een paard van 500 kg.

De aanbevolen dosis niet overschrijden.
Dit aanvullend diervoer is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen