BIOTINE SUPERMIX POEDER (1 KG) (ANIMAVITAL HORSES )

. zorgt voor sterke hoeven
. draagt bij tot een gezonde huid en glanzende haren

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BIOTIN SUPERMIX POEDER (1 KG)


Omschrijving
BIOTINE-SUPERMIX van ANIMAVITAL is een uitgekiend mengsel van essentiële voedingsstoffen en kruiden, speciaal aangewezen bij doffe haren en haaruitval, bij hoeven van slechte kwaliteit. Ze bevat hiertoe in de eerste plaats een hoge dosering aan biotine, het vitamine bij uitstek dat de groei en de kwaliteit van het haar bepaalt en de hoeven sterker maakt. Met MSM (methylsulfonylmethaan) bevat deze mix ook organisch zwavel, een zeer belangrijke bouwstof van haar en hoorn. Verder verschaft biergist alle nodige natuurlijke elementen voor de groei van haren en hoeven. Tenslotte zitten voornoemde voedingsstoffen verwerkt in een basis van heermoes, brandnetel en blaaswier, kruiden die vanwege hun mineralenrijkdom mee instaan voor sterke haren en hoeven.

Ingrediënten van het poeder
Equisetum arvense (heermoes)
Saccharomyces cerevisiae (afgedode biergist)
Urtica dioica (grote brandnetel)
Fucus vesiculosis (blaaswier)
Methylsulfonylmethaan (MSM)
Biotine 2000 mg/kg (nutritioneel toevoegingsmiddel)

Gebruik
In de voeding mengen. Een dagdosis voor een volwassen sportpaard bedraagt 10 g (en voert liefst 20 mg biotine aan!); aan kleinere sportpaarden wordt dagelijks 2 g/100 kg dag gegeven.
Dien het poeder gedurende 3 maanden toe om een optimaal resultaat te bekomen.
Doseerlepel van 15 ml (10 g afgestreken) bijgevoegd.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen