SAINT-BENOÎT ZWEEDSE KRUIDENELIXIR 17,5 % VOL (700 ML) (LES LABORATOIRES ST- BENOÎT)

. digestieve gedistilleerde geestrijke drank met 59 bestanddelen van natuurlijke oorsprong
. verlaagd alcoholgehalte ten opzichte van de formule met 40 % vol

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

LES LABORATOIRES SAINT-BENOÎT ZWEEDSE KRUIDENELIXIR 17,5 % VOL (700 ML)


Omschrijving
LE GRAND ELIXIR DU SUEDOIS - DIGESTIEVE GEESTRIJKE DRANK

Het Zweedse kruidenelixir is gekend sinds eeuwen. Het is een digestieve drank, gereduceerd in alcohol van laboratoire Sint-BenoÎt. Het Zweedse kruidenelixir van de Saint-Benoît laboratoria is geïnspireerd op de oorspronkelijke formule van Dr. Samst, een beroemde Zweedse arts uit de 18e eeuw, die bekend was om zijn talrijke botanische onderzoeken. Het Zweedse kruidenelixir is nog steeds op traditionele wijze vervaardigd.

Het elixir is een combinatie van 59 natuurlijke bestanddelen die in synergie samenwerken. Het Zweedse elixir is zeer rijk aan bittere planten. Bittere kruiden zijn fundamentele smaken in het verteringsproces maar zijn jammer genoeg vaak uit onze voeding verdwenen. Bij de bereiding van aperitieven worden vaak bittere kruiden of smaken gebruikt. 

Ingrediënten
Gefilterd water, alcohol, aromatiserend preparaat: Venetiaans kruidenmengsel (sulfieten, gluten), engelwortel, pluimes, rabarber, senna, kurkuma, kamfer, zilverdistel, mirre, Aloë, saffraan. Zonder kleurstoffen en zonder kunstmatig conserveringsmiddel.

Verlaagd alcoholgehalte ten opzichte van formule met 40 % vol.

Gebruik
3 x 1 koffielepel per dag verdund in een warme of koude drank. Er wordt aangeraden het Zweedse kruidenelixir bij elke seizoenswissel te nemen of na een zware maaltijd. Zeer goed schudden voor gebruik.

Opmerkingen
Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate te gebruiken. Het verbruik van alcoholhoudende dranken gedurende de zwangerschap, zelfs in geringe hoeveelheid, kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van het kind. Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen