SAINT-BENOÎT ZWEEDSE KRUIDENELIXIR 40 % VOL (350 ML) (LES LABORATOIRES ST- BENOÎT)

. geestrijke drank 40 % vol met 59 bestanddelen van natuurlijke oorsprong
. nieuwe formule, zonder senna en rabarber, in overeenstemming met de Europese regelgeving inzake hydroxyanthracenische derivaten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€21,75
€20,99 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

LES LABORATOIRES SAINT-BENOÎT ZWEEDS KRUIDENELIXIR 40 % VOL (350 ML)


Omschrijving
LE GRAND ELIXIR DU SUEDOIS - DIGESTIEVE GEESTRIJKE DRANK 

Het Zweedse kruidenelixir is gekend sinds eeuwen. Het is een digestieve drank, gereduceerd in alcohol van laboratoire Sint-BenoÎt. Het Zweedse kruidenelixir van de Saint-Benoît laboratoria is geïnspireerd op de oorspronkelijke formule van Dr. Samst, een beroemde Zweedse arts uit de 18e eeuw, die bekend was om zijn talrijke botanische onderzoeken. Het Zweedse kruidenelixir is nog steeds op traditionele wijze vervaardigd.

Het elixir is een combinatie van 59 natuurlijke bestanddelen die in synergie samenwerken. Het Zweedse elixir is zeer rijk aan bittere planten. Bittere kruiden zijn fundamentele smaken in het verteringsproces maar zijn jammer genoeg vaak uit onze voeding verdwenen. Bij de bereiding van aperitieven worden vaak bittere kruiden of smaken gebruikt.

Ingrediënten
Gefilterd water, alcohol, Angelica, manna, klit, frambozenstruik, Javaanse kurkuma, kamfer, Venetiaans aromatisch preparaat op basis van 46 planten, honing en broodkruim (gluten), zilverdistel, mirre, Aloë vera, saffraan. Zonder kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Nieuwe formule, zonder senna en rabarber, in overeenstemming met de Europese regelgeving inzake hydroxyanthracenische derivaten.

Gebruik
3 x 1 koffielepel per dag verdund in een warme of koude drank of een glas fruitsap. Er wordt aangeraden het Zweeds kruidenelixir bij elke seizoenswissel te nemen of na een zware maaltijd. Zeer goed schudden voor gebruik.

Opmerkingen
Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate te gebruiken. Het verbruik van alcoholhoudende dranken gedurende de zwangerschap, zelfs in geringe hoeveelheid, kan ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van het kind. Buiten bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen