QM 9 REFRESH AFTER SPORTS WASH LOTION (450 ML) (QM SPORTS CARE)

. onmisbare waslotion om direct na de aankomst of een training het ganse lichaam snel te reinigen en te verfrissen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

QM 9 REFRESH AFTER SPORTS WASH LOTION (450 ML)


Omschrijving
QM 9 Refresh After Sportswash Lotion is een onmisbare waslotion om direct na de aankomst of een training het ganse lichaam snel te reinigen en te verfrissen. 

Ingrediënten
INCI:
AQUA
ALCOHOL DENAT.
SODIUM LAURETH SULFATE
EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL
CITRIC ACID
LIMONENE
CI 42090

Gebruik
Verwarmende zalven QM 2 of QM 3 eerst met QM 9 verwijderen alvorens te douchen. Onverdund te gebruiken op het lichaam. In het aangezicht verdunnen met water.

Opmerkingen
Niet in de ogen wrijven.
Handen wassen na gebruik.
Alleen voor uitwendig gebruik.
Buiten bereik van kinderen houden.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen