QM 19 BODY PROTECTION (100 ML) (QM SPORTS CARE)

. goed geurende spray op natuurlijke basis
. het bevrijdt u van transpiratiegeuren in zeer warme omstandigheden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

QM 19 BODY PROTECTION (100 ML)


Omschrijving
QM 19 Body Protection Spray is een goed geurende spray op natuurlijke basis en het bevrijdt u van transpiratiegeuren in zeer warme omstandigheden.

Ingrediënten
Aqua (water), Hydrocarbons, Polysorbate-20, Limonene, Azaridachta Indica (Neem Oil)

Gebruik
Meermaals per dag aanbrengen.

Opmerkingen
Niet in de ogen wrijven.
Handen wassen na gebruik.
Alleen voor uitwendig gebruik.
Buiten bereik van kinderen houden.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen