QM 11 REFRESH RELAXING BATH OIL (100 ML) (QM SPORTS CARE)

. ontspannende en huidvoedende badolie op basis van meerdere essentiële oliën
. QM 11 met 100 % lavendel, bulgaarse roos, geranium en mandarijn

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€11,00 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

QM 11 REFRESH RELAXING BATH OIL (100 ML)


Omschrijving
QM 11 Refresh Relaxing Bath Oil is een ontspannende en huidvoedende badolie op basis van 100 % essentiële oliën van lavendel, Bulgaarse roos, geranium en mandarijn. Geeft een fysieke en mentale opkikker na een heerlijk bad, een "Me Time Relax". 

Ingrediënten
100 % essentiële oliën van lavendel, bulgaarse roos, geranium en mandarijn.

Gebruik
QM 11 toevoegen aan uw badwater.

De naam QM staat voor ‘Quality in Massage’, topkwaliteit voor massage, gebruik makend van essentiële oliën die zorgen voor het evenwicht tussen lichaam en geest. De QM-lijn is volledig ambachtelijk ontworpen met enkel de meest uitgelezen ingrediënten. Zo worden de essentiële en pure oliën van bloemen, zaden, fruit, wortels, grassoorten en bladeren gecombineerd met koud geperste en organisch in de week gezette oliën. In geen geval worden genetisch gemanipuleerde producten gebruikt. Alvorens het QM-gamma op de markt kwam werd het hele gamma uitgebreid getest op professionele atleten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen