YERBA MATE RAW POEDER (100 G) (PURASANA NATURAL PROTECTION)

. yerba maté bevat vitaminen B1, B2, C, kalium en magnesium
. wordt ook 'drank van de goden' genoemd, draagt bij tot een sterker lichaam en laat u energiek voelen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

YERBA MATE RAW POEDER (100 G)


Omschrijving
Yerba maté theepoeder van Purasana is afkomstig uit Zuid-Amerika. De unieke, bitterzoete smaak komt het best tot zijn recht als u het warm serveert, maar kan evengoed ook koud gedronken worden. In Zuid-Amerika is het ook wel gekend als ‘drank van de goden’ aangezien het helpt om het lichaam sterk te houden en u meer energiek te laten voelen. Yerba maté bevat vitamine B1, B2, C, kalium en magnesium.

Purasana bio super food/raw food zijn onbewerkte pure voedingsmiddelen uit granen, planten, algen, zaden, bessen, vruchten, groenten. Vrij van pesticides, chemicaliën, vul-, kleur-, smaak- & bewaarstoffen of enig ander synthetisch of niet natuurlijk additief.

Ze zijn van nature rijk aan essentiële voedingsstoffen en fytonutriënten zoals voedingsvezels, vetzuren (omega 3/6/9), eiwitten, vitamines, mineralen, essentiële aminozuren, enzymen, antioxidanten en chlorofyl.

Purasana heeft een superfood selectie gemaakt in poeder, zaden, of bonen. Ze zijn één voor één van uitstekende kwaliteit en bovendien van biologische oorsprong. Ze zijn dus goed voor mens en aarde en het nuttigen ervan beloont de kleine landbouwer, stimuleert en helpt de biologische landbouw.

Ingrediënten
100 % puur en biologisch Yerba maté-poeder (Ilex paraguariensis), afkomstig uit Zuid-Amerika

Energie 1265 kJ 303 kcal
Vetten 5,0 g
Waarvan verzadigde vetzuren 2,0 g
Koolhydraten 34,8 g
Suikers 5,0 g
Vezels 32,7 g
Eiwitten 13,4 g
Zout 0 g

Mineralen/100 g % ADH*
Fosfor 160 mg 23 %
Magnesium 190 mg 51 %
Zink 1,8 mg 18 %
Vitamine C 15 mg 19 %
Vitamine B1 3,6 mg 327 %
Vitamine B2 1,2 mg 86 %
*Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Gebruik

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen