PURAGEM SLEEP (50 ML) (PURASANA NATURAL PROTECTION)

PURAGEM SLEEP
. helpt spanningen te verminderen en verbetert de nachtrust
. kalmeert het zenuwstelsel
. bevat zilverlinde, meidoorn en appelboom

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

PURAGEM SLEEP (50 ML)


Omschrijving
Gemmotherapie is een vorm van fythotherapie die gebruik maakt van al het potentieel dat een plant in zich heeft. Er wordt slechts een klein percentage van de knoppen of scheuten (afhankelijk per soort) van de plant of boom geplukt zodat het oogsten de planten zeker niet verwoest. Vervolgens worden de knoppen, scheuten en bladeren enkele weken in het labo gemacereerd in een specifieke mix van water, alcohol en biologische plantaardige glycerine alvorens ze gefilterd en gebotteld worden. Dit resulteert in het finale product: een biologisch glycerinemaceraat van knoppen, scheuten en bladeren. Momenteel raden veel therapeuten het gebruik van deze gemmotherapie aan vanwege de zachte aanpak zonder bijwerkingen.

Puragem Sleep bevat maceraten uit zilverlinde, meidoorn en appelboom.

  • Zilverlinde helpt om stress te verminderen, te ontspannen, bevordert en verlengt de slaap, verbetert de nachtrust.
  • Meidoorn kalmeert het hart en het zenuwstelsel, helpt om sneller in slaap te vallen en een natuurlijke slaap te behouden.
  • Appelboom kalmeert het zenuwstelsel en bevordert de slaap.

PURAGEM SLEEP (50 ML) van Purasana is gegarandeerd van biologische oorsprong, vrij van gluten, soja, lactose en vegetarisch.

Ingrediënten

Water
32 % alcohol*
Emulgator: plantaardige glycerine*
3,6 % zilverlinde* (Tilia tomentosa Moench)
3,6 % meidoorn* (Crataegus laevigata, Poiret DC)
3,0 % appelboom* (Malus domestica Borkh.)

*Afkomstig van biologische teelt

Gebruik
Gemmotherapie wordt oraal gebruikt door dagelijks 5-15 druppels in een glas water te verdunnen. De handige druppelteller zorgt ervoor dat u het sterk geconcentreerde maceraat makkelijk kunt doseren.
Vanwege het lage alcoholgehalte kan het perfect aan kinderen of dieren toegediend worden (raadpleeg een specialist voor de correcte dosering).
Aangeraden wordt om een lange kuur (minstens 2 maanden) te volgen en de druppels zo’n 15 minuten voor de maaltijden in te nemen. Een flesje van 50 ml volstaat voor een kuur van 2 tot 2,5 maanden.
Om huisdieren te behandelen is het aangeraden om één druppel glycerinemaceraat toe dienen bij dieren van 5 tot 10 kg.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Niet gebruiken bij allergie voor salicylaten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen