PURAGEM ARTICULA (50 ML) (PURASANA NATURAL PROTECTION)

PURAGEM ARTICULA
. voor soepele gewrichten
. verlicht het gevoel van zware benen
. bevat zwarte bes, wilde wingerd, rode wijnstok en ruwe berk

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

PURAGEM ARTICULA (50 ML)


Omschrijving
Gemmotherapie is een vorm van fythotherapie die gebruik maakt van al het potentieel dat een plant in zich heeft. Er wordt slechts een klein percentage van de knoppen of scheuten (afhankelijk per soort) van de plant of boom geplukt zodat het oogsten de planten zeker niet verwoest. Vervolgens worden de knoppen, scheuten en bladeren enkele weken in het labo gemacereerd in een specifieke mix van water, alcohol en biologische plantaardige glycerine alvorens ze gefilterd en gebotteld worden. Dit resulteert in het finale product: een biologisch glycerinemaceraat van knoppen, scheuten en bladeren. Momenteel raden veel therapeuten het gebruik van deze gemmotherapie aan vanwege de zachte aanpak zonder bijwerkingen.

Puragem Articula bevat de maceraten van zwarte bes, wilde wingerd, rode wijnstok en ruwe berk.

  • Zwarte bes is een krachtige ontstekingsremmer en helpt de gewrichten soepel te houden.
  • Wilde wingerd is ontstekingswerend, pijnstillend, beschermt en regenereert bind -en kraakbeenweefsel in spieren, pezen en gewrichten.
  • Rode wijnstok is ontstekingsremmend en helpt het gevoel van zware benen te verlichten.
  • Ruwe berk versterkt de weerstand , zuivert en ontgift.

PURAGEM ARTICULA (50 ML) van Purasana is gegarandeerd van biologische oorsprong, vrij van gluten, soja, lactose en vegetarisch.

Ingrediënten

Water
32 % alcohol*
Emulgator: plantaardige glycerine*
2,7 % zwarte bes* (Ribes nigrum L.)
2,5 % wilde wingerd* (Parthenocissus tricuspidata)
2,5 % rode wijnstok* (Vitis vinifera L.)
2,5 % ruwe berk* (Betula pendula Roth.)

*Afkomstig van biologische teelt

Gebruik
Gemmotherapie wordt oraal gebruikt door dagelijks 5-15 druppels in een glas water te verdunnen. De handige druppelteller zorgt ervoor dat u het sterk geconcentreerde maceraat makkelijk kunt doseren.
Vanwege het lage alcoholgehalte kan het perfect aan kinderen of dieren toegediend worden (raadpleeg een specialist voor de correcte dosering).
Aangeraden wordt om een lange kuur (minstens 2 maanden) te volgen en de druppels zo’n 15 minuten voor de maaltijden in te nemen. Een flesje van 50 ml volstaat voor een kuur van 2 tot 2,5 maanden.
Om huisdieren te behandelen is het aangeraden om één druppel glycerinemaceraat toe dienen bij dieren van 5 tot 10 kg.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen