PROPOLIS INTENSE PUUR OM TE KAUWEN - KAUWPROPOLIS BIO (10 G) (PROPOLIA BEE PRODUCTS)

. doeltreffend hulpmiddel om het welzijn van de mond- en keelholte te ondersteunen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 9

PROPOLIS INTENSE PUUR OM TE KAUWEN - KAUWPROPOLIS BIO (10 G)


Het beste van de propolis.

Propolis (Grieks: pro polis, verwijzend naar wachters voor de stad) is een kleverige, harsachtige substantie van planten en bomen die door bijen wordt verzameld voor het afdichten van hun kolonie. 

KAUWPROPOLIS BIO van Propolia is een doeltreffend hulpmiddel om het welzijn van de mond- en keelholte maar ook van het hele lichaam te ondersteunen op ieder moment.

PROPOLIS INTENSE PUUR OM TE KAUWEN BIO van Propolia bevat geen gluten, reinigingsmiddelen, bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Samenstelling
10 g voorgesneden blisterverpakking
100 % van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong (Frankrijk)
100 % van de totale ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw (Frankrijk)

Gebruik
Gebruik een staafje van 1 g propolis per dag. Verwarm voorzichtig een van de staafjes in de mond alvorens erop te kauwen: u voelt het typische en veelzeggende gekriebel van deze kwaliteitspropolis. Houd het al naargelang uw behoefte 15 minuten in uw mond of totdat het volledig is opgelost.
Om een langdurige plaatselijke werking te bevorderen kan kauwpropolis tevens, na voldoende kauwen, op het tandvlees, de tanden, wratjes of puistjes worden gekleefd.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Over het merk
Als bijenhoudersfamilie van generatie op generatie werd Propolia in 1979 opgericht op basis van de baanbrekende beheersing van een gespecialiseerde en unieke knowhow: de extractie en zuivering van propolis. Propolisextracten (vloeistoffen en poeders), waarvan de kwaliteit door vele laboratoria wordt erkend, zijn zo de actieve basis geworden van een groot aantal van onze welzijns-, hygiëne- en cosmeticaproducten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen