PROPOLIS SICCATIEF POEDER (30 G) (PROPOLIA BEE PRODUCTS)

. getest onder dermatologische en pediatrische controle
. 100 % van het totaal is van natuurlijke oorsprong
. beschermt de billetjes van de baby; maakt de huid comfortabel, gezond, zacht en soepel
. geschikt voor zeer frequent gebruik

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

PROPOLIS SICCATIEF POEDER (30 G)


Omschrijving
Ondanks zijn schijnbare eenvoud is dit product toch een van de meest uitgewerkte in dit gamma. Dankzij het unieke transformatieproces dat door Propolia wordt toegepast, is deze propolis onvergelijkbaar fijn en deze vorm maakt het tot een veelzijdig product bij uitstek. Siccatief poeder is vooral bedoeld voor huidverzorging, voorkomt irritatie en huidbeschadiging, en werkt op wrijvingsplekken waar de huid wordt belast of zelfs op babybilletjes!

GEEN GMO'S / GEEN SYNTHETISCHE ACTIEVE BESTANDDELEN / GEEN KLEURSTOFFEN / GEEN SYNTHETISCHE CONSERVERINGSMIDDELEN  

Voordelen van het product:

  • Getest onder dermatologische en pediatrische controle.
  • 30 g poeder; 100 % van het totaal is van natuurlijke oorsprong. 
  • Gebruikstests onder pediatrisch toezicht: 10 zuigelingen van gemiddeld 14 maanden (vergezeld van hun ouders) hebben het product gedurende 3 weken 1 tot 2 keer per dag getest.
  • Het product respecteert de huid van het kind (100 %).
  • Het product vormt een beschermende barrière tussen de billen en de luier (100 %). 
  • Het product beschermt de billetjes van de baby goed (100%).
  • Het product maakt de huid comfortabel, gezond, zacht en soepel (100 %).
  • Het product is geschikt voor zeer frequent gebruik (100 %).

Ingrediënten
TALK, PROPOLIS CERA, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROZEMARIJN) BLADOLIE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, BENZYL SALICYLATE

De lijsten met ingrediënten die in onze producten worden gebruikt, worden regelmatig bijgewerkt. Alvorens een Propolia® product te gebruiken, wordt u verzocht de ingrediëntenlijst op de verpakking te lezen om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor uw persoonlijk gebruik.

INCI UITLEG

PROPOLIS CERA - Ruwe propolis
ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LOOKOLIE - Rozemarijn etherische olie
TALC - Absorberend en beschermend middel van natuurlijke oorsprong

Deze formule bevat BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOAAT, BENZYL CINNAMAAT en BENZYL SALICYLAAT stoffen die van nature aanwezig zijn in propolisextract en beschouwd worden als allergenen.

Gebruik
Alleen voor uitwendig gebruik.
Voor de huid: royaal over de aangetaste zone strooien en licht inmasseren, vervolgens laten inwerken. Ook aanbevolen voor wrijvingszones waar de huid onder druk staat. Kan ook worden gebruikt op de billetjes van baby's, aangebracht op een droge, gezonde huid.
Voor de hygiëne: strooi royaal op uw voeten en in uw schoenen om ze te ontsmetten en nare geurtjes te voorkomen.

Opmerkingen
Dit product is geen geneesmiddel: raadpleeg uw kinderarts in geval van irritatie. Blijf uit de buurt van de neus en mond van het kind. 

Over het merk
Als bijenhoudersfamilie van generatie op generatie werd Propolia in 1979 opgericht op basis van de baanbrekende beheersing van een gespecialiseerde en unieke knowhow: de extractie en zuivering van propolis. Propolisextracten (vloeistoffen en poeders), waarvan de kwaliteit door vele laboratoria wordt erkend, zijn zo de actieve basis geworden van een groot aantal van onze welzijns-, hygiëne- en cosmeticaproducten.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen