AVONDSIROOP - KEEL EN ONTSPANNING (145 ML) (PROPOLIA BEE PRODUCTS)

. een duo van propolis en honing met klaproos om u te helpen beter te slapen of tijm en heemst om uw keel te verzachten.

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€15,80
€14,75 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

AVONDSIROOP KEEL EN ONTSPANNING (145 ML)

Omschrijving
Propolia, al sinds 1979 specialist in propolis en producten van de bijenkorf, stelt u hun ervaring ter beschikking met het creëren van zachte en natuurlijke formules, aangepast aan uw behoeften.

Aan het einde van uw dag of gewoon 's avonds voordat u naar bed gaat, profiteer van alle biologische troeven en weldaden van het duo propolis en honing, samen met klaproos die bijdraagt tot een betere slaap of tijm en heemst verzachtend voor de keel ... voor een rustige avond. De smaak is zacht, licht en ideaal voor een geheel zachte en aangename inname.

Ingrediënten
Rijstsiroop**(Oryza sativa L.), honing* 20 %, citroensap*, plantenwaterextracten* 16 % (klaproos*, heemst*, vlier*, tijm*), extract van propolis* 3 %
*Ingrediënten uit de Biologische Landbouw
**Glutenvrij
Natuurlijke formule
Zonder toegevoegde kleurstoffen of bewaarmiddelen

Samenstelling voor 15 ml
Honing 3,87 g
Propolisextract 580 mg
Plantenwaterextracten:
Papaver rhoeas 773 mg
Althaea officinalis 773 mg
Sambucus nigra 773 mg
Thymus vulgaris 773 mg
Citroensap 0, 97 g

Gebruik
Goed schudden voor gebruik.
Neem 1 eetlepel (15 ml) eenmaal daags bij voorkeur 's avonds of 1 theelepel (5 ml) 3 maal daags. Na opening in de koelkast bewaren. Weghouden van warmte en licht.

Opmerking
Niet aanbevolen voor mensen die allergisch zijn voor bijenproducten, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 6 jaar.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen