VITAMINE C 1000 PLUS (60 TAB) (PHARMANUTRICS INSPIRED BY NATURE)

VITAMINE C
. ondersteunt de natuurlijke weerstand en het energiesysteem
. draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel
. beschermt tegen oxidatieve schade bij intensief sporten en stress
. speelt een rol bij het weefselherstel

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

VITAMINE C 1000 PLUS (60 TABLETTEN)


Omschrijving
Vitamine C 1000 Plus bestaat uit vitamine C en citrus bioflavonoïden:

 • Van alle vitamines verschaft vitamine C de breedste waaier aan voordelen. Zo gaat het in de eerste plaats stress tegen. In periodes van hevige stress en druk zal het gehalte vitamine C in het lichaam dalen. Extra vitamine zal ervoor zorgen dat de effecten van het stresshormoon worden verminderd. Ook speelt het een rol bij de versterking van het immuunsysteem. Vitamine C activeert het afweersysteem, vult de antioxidanten in het lichaam aan en versnelt herstel na ziekte.
  Vitamine C verlaat het lichaam in kleine hoeveelheden via de urine. Om gezond te blijven zijn daarom telkens nieuwe vitamines via het voedsel nodig. Dit maakt een dagelijkse inname van extra vitamine C noodzakelijk.
  Een tekort aan vitamine C uit zich in een slechte wondgenezing, een verminderde weerstand en scheurbuik (gewichtsverlies, slapeloosheid, vermoeidheid, tandvleesbloedingen, tandverlies en inwendige bloedingen).
  Vitamine C is volkomen ongevaarlijk. De veiligheid van megadoseringen vitamine C is vastgesteld in tenminste acht placebogecontroleerde dubbelblinde studies en klinische studies zonder placebo, gedurende drie jaar dagelijks tot 10.000 mg vitamine C werd ingenomen.
 • Bioflavonoïden versterken de werking van vitamine C, houden de wand van de bloedvaten soepel en verbeteren de doordringbaarheid van de vaatwanden. Verder is het aangetoond dat citrusbioflavonoïden over antibacteriële, antivirale en antiallergische eigenschappen beschikken.

VITAMINE C 1000 PLUS van PharmaNutrics kan ingezet worden bij:

 • immuniteitsproblemen
 • 
verstoorde weefselopbouw

 • stress

 • gebrekkige wondgenezing

 • allergie

 • astma

 • ontsteking

 • verkoudheid

 • gewrichtsaandoeningen

Ingrediënten per tablet
Vitamine C (ascorbinezuur) 1000 mg - 1250 % ADH
Citrus bioflavonoïden (hesperidine) 50 mg
Bevat geen allergenen

Gebruik
1 tablet per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen