VITAMINE E PLATINUM (60 CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

VITAMINE E
. draagt bij tot de bescherming tegen vrije radicalen
. helpt beschermen tegen de invloeden van zonlicht en vervuiling
. ondersteunt het natuurlijke afweersysteem

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

VITAMINE E PLATINUM (60 CAPS)


Omschrijving
VITAMINE E PLATINUM: tocotriënolen als sterkste vitamine E-componenten voor een maximale antioxidante bescherming van hersenen, hart- en bloedvaten, lever en huid.

Vitamine E bestaat uit twee families vetoplosbare antioxidanten: tocoferolen en tocotriënolen. Vooral door het beschermen van de vetrijke cel- en intracellulaire membranen van onze triljoenen lichaamscellen tegen vrije radicalen is vitamine E op diverse terreinen (hersenen, lever, bloedvaten, huid) belangrijk voor een optimale gezondheid. VITAMINE E PLATINUM bevat met EVNOL Suprabio® een extract uit duurzame, ongeraffineerde, fair trade rode palmolie en is daardoor vooral rijk aan tocotriënolen, die niet alleen veel beter penetreren in de celmembranen, maar ook vele malen sterker zijn in het vangen van vrije radicalen dan de tocoferolen. Bovendien vertonen deze tocotriënolen op basis van een bijzonder afgiftesysteem een verhoogde biologische beschikbaarheid. Tenslotte is de werkzaamheid van VITAMINE E PLATINUM in meer dan 15 gepubliceerde klinische studies aangetoond.

Waarom u kiest voor VITAMINE E PLATINUM:

 • Het is een concentraat van duurzame, ongeraffineerde rode palmolie.
 • Bevat vooral de sterkste antioxiderende componenten van vitamine E: de tocotriënolen.
 • Deze tocotriënolen worden 300 % beter opgenomen door een bijzondere afgiftesysteem op basis van de natuurlijke emulgatoren in rode palmolie.
 • Bevat daarnaast ook 20 IU d-alfatocoferol of “gewone” vitamine E/capsule.
 • Heeft in meerdere klinische studies zijn werking bewezen (EVNOL Suprabio®).

Belangrijkste eigenschappen en indicaties van vitamine E:

 • Opvangen van vitamine E-gebrek.
 • Beschermend antioxidans voor het ganse lichaam, preventie van vroegtijdige ouderdomsverschijnselen (anti-aging).
 • Neuroprotectief: draagt bij tot de preventie en afremmen van neurodegeneratieve aandoeningen zoals geheugen- en concentratiestoornissen.
 • Preventie en afremmen van atherosclerose, hart- en vaatziekten, trombose en diepe veneuze trombose, verhoogd cholesterolgehalte, angor pectoris.
 • Preventie en afremmen van vetlever, leverontsteking en leverziekten.
 • Optimale gezondheid van huid, optimale bescherming tegen de zon, afremmen rimpelvorming.
  Optimale gezondheid van de haren.
 • Andere indicaties, voornamelijk berustend op de antioxiderende werking: mannelijke subfertiliteit (verminderde vruchtbaarheid), zwakke immuniteit, infectieziekten.

VITAMINE E PLATINUM van MannaVital draagt bij tot de bescherming tegen vrije radicalen, helpt beschermen tegen de invloeden van zonlicht en vervuiling, ondersteunt het natuurlijke afweersysteem.

Actieve ingrediënten per capsule
Gemengde tocotriënolen (vooral alfa- en gammatocotriënolen) 50 mg
D-alfatocoferol (112 % Referentie-inname, 2 caps = 223 % RI) 13,4 mg of 20 IU
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Gebruik
1 à 4 capsules per dag.

Opmerking
De tocotriënolen in VITAMINE E PLATINUM werden doelbewust niet gecombineerd met een hogere dosis gemengde tocoferolen, omdat deze laatste door “competitie” de opname van de beter werkende tocotriënolen zouden afremmen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen