TOCOTRIENOL 50 (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

TOCOTRIENOLEN
. bezitten een sterke antioxidatieve werking
. ondersteunen de lever en bloedvaten
. dragen bij tot een normaal cholesterol- en bloedsuikerniveau
. spelen een rol bij het verhelpen van vermoeidheid

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

TOCOTRIENOL 50 (60 V-CAPS)


Omschrijving
Tocotriënolen zijn bestanddelen van vitamine E. Vitamine E is een vetoplosbare vitamine die bestaat uit een familie van vier tocoferolen en vier tocotriënolen. Vitamine E is noodzakelijk voor de aanmaak van rode bloedcellen en het instandhouden van spier- en andere weefsels. Bovendien speelt vitamine E een belangrijke rol bij de stofwisseling en de weerstand.

De hoogste concentratie tocotriënolen komt voor in de vrucht van de oliepalm (palmolie).

Laboratoriumonderzoek bevestigt de grote mobiliteit en de gemakkelijke passage van tocotriënolen doorheen biologische membranen. Tocotriënolen bereiken daardoor plaatsen die de als ’eilandjes’ samenklonterende tocoferolen niet kunnen bereiken. Ook in de huidcellen worden tocotriënolen gemakkelijk opgenomen. Hierdoor blijken ze een belangrijke beschermende functie te hebben tegen ozon en ultraviolet licht.

Het feit dat tocotriënolen in het lichaam 40 tot 60 maal vaker worden gerecycleerd dan tocoferolen maakt ze dan ook langer werkzaam. Ze verlagen het cholesterolgehalte (remmen de synthese van cholesterol, verminderen het gehalte van de transportmolecule van LDL-cholesterol en remmen de oxidatie van cholesterol tot oxycholesterol), verminderen de risico’s op hart- en vaatziekten, verlagen het bloedsuikerniveau en beschermen tegen leverziekten.  

TOCOTRIENOL-50 van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Tocotriënol (uit palmolie) 50 mg
- Gamma-tocotriënol 27,50 mg
- Alfa-tocotriënol 14,20 mg
- Delta-tocotriënol 7,30 mg
- Andere tocotriënolen 1 mg
Fytosterolen 3,12mg
Lecithine (non-GMO) 50 mg
D-alfa-tocoferol (D-alfa-tocoferolsuccinaat, vitamine E) 15 mg - 125 % ADH

Gebruik
1 à 2 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen