SUPER VITAMINE E CREME (100 ML) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

SUPER VITAMINE E CREME (100 ML)


Omschrijving
De belangrijkste factor die aan veroudering van de huid bijdraagt is UV-straling door blootstelling aan zonlicht, waardoor oxidatieprocessen in gang worden gezet. Oxidatie van lipiden is een vernietigend proces omdat lipiden een essentieel onderdeel uitmaken van celmembranen, hormonen en zenuwweefsel.

Sinds de ontdekking dat vitamine E de belangrijkste vetoplosbare antioxidant in de huid is, wordt het gebruikt voor de behandeling van vrijwel alle soorten huidaandoeningen en vooral van diverse soorten (brand)wonden.

Het direct op de huid aanbrengen van een vitamine E-bevattende crème of het op de huid aanbrengen van de inhoud van een vitamine E-capsule, is een zeer effectieve manier om de concentratie vitamine E in de huidcellen te verhogen. Want hoewel een vitamine E-rijke voeding de totale hoeveelheid vitamine E in het lichaam beduidend kan verhogen, wordt maar een klein gedeelte ervan opgeslagen in de huid.

Vitamine E-crème is ideaal voor buitenmensen. Ze bevat een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine E met een sterke antioxidatieve werking die UVA- en UVB-stralen neutraliseert na langdurige blootstelling aan zon, wind en water. Ideaal voor surfers, zeilers, strandgasten, tuinliefhebbers, sporters enz.

SUPER E-CREME van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen parabenen.

Samenstelling
Tocoferylacetaat
Tocoferol
Honing
Calendula officinalis
Aloe barbadensis
Retinyl palmitate
PABA
Inositol
Biotine
Calcium pantothenate
Paardenkastanje extract
Allantoïne
Bisabolol

Gebruik
Alleen uitwendig, naar behoefte op de huid aanbrengen.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen