SALVESTROL PLATINUM (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. hooggedoseerd complex van salvestrolen, bittere en bijzondere componenten uit biologisch fruit

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

SALVESTROL PLATINUM (60 V-CAPS)


Omschrijving
Er is uitstekend nieuws voor al wie biologische voeding consumeert en promoot! Vrij recent is er een zeer belangrijk argument ontdekt om biologische gewassen voluit te verkiezen boven gangbare landbouwgewassen: ze zijn ongeveer 30 maal rijker aan salvestrolen. 

Salvestrolen zijn een heterogene groep van stoffen, die een plant in de natuur aanmaakt om zich te verdedigen tegen vreemde organismen zoals schimmels, bacteriën, virussen en insecten. Om die reden worden de salvestrolen begrijpelijkerwijs vooral aangetroffen in de schil, zaden en wortels van planten. Het spreekt vanzelf, dat als planten behandeld worden met fungiciden (schimmelwerende middelen) of andere pesticiden, ze niet of nauwelijks gestimuleerd worden om salvestrolen aan te maken. Vandaar dat niet-biologisch geteelde gewassen gemiddeld 30 maal minder salvestrolen bevatten dan biologisch geteelde gewassen! Salvestrolen zijn voor gezonde weefselcellen volkomen onschadelijk.

Gangbare groenten en fruit zijn dus door de gebruikte bestrijdingsmiddelen een stuk armer aan salvestrolen dan biogewassen, omdat ze het niet meer nodig hebben om deze beschermende stoffen aan te maken. Verder is het zo dat salvestrolen van nature een bittere of scherpe smaak hebben. De laatste decennia is er dan ook helaas veel aan plantenselectie en –veredeling gebeurd, waarbij er steeds minder bittere rassen van salvestrolenrijke gewassen werden geteeld. Ten slotte is het zo dat veel producenten van vruchtensappen en oliën vaak (ongewild) de salvestrolen verwijderen, om hun product minder bitter, troebel en donker te maken. Burke en Potter schatten dan ook dat de hedendaagse voeding 80 à 90 % minder salvestrolen bevat dan pakweg 50 à 100 jaar geleden.

Voor mensen die zeker willen zijn dat ze voldoende salvestrolen binnenkrijgen, bestaan er tegenwoordig voedingssupplementen met een hoge concentratie salvestrolen. 

Voor een extra aanvulling op de voeding, bestaat met SALVESTROL PLATINUM van MannaVital een hoog gedoseerd complex van salvestrolen, bittere en bijzondere componenten uit biologisch fruit (ontwikkeld door Prof. Dan Burke en Prof. Gerry Potter, ontdekkers van de salvestrolen).

Waarom u kiest voor SALVESTROL PLATINUM:

  • Bevat 2000 salvestrolpunten per capsule: 2 capsules per dag of 4000 salvestrolpuntenen bevatten meer dan 40 maal de hoeveelheid salvestrolen uit een dagelijkse gezonde voeding met voldoende biologische groenten en fruit.
  • Salvestrolen afkomstig van bijzondere extracten van sinaasappel, bosbes, braambes en druiven.
  • SALVESTROL® PLATINUM werd ontwikkeld door Prof. Dan Burke en Prof. Gerry Potter, ontdekkers van de salvestrolen.

SALVESTROL PLATINUM van MannaVital is een hooggedoseerd complex van salvestrolen, bittere en bijzondere componenten uit biologisch fruit.

Actieve ingrediënten per 2 vegetarische capsules
450 mg fruitcomplex met gemengde salvestrolen, aangeleverd door 300 mg gemengde citrusbioflavonoïden (Citrus spp.), 75 mg druifextract (Vitis vinifera), 75 mg pompoenextract (Cucurbita maxima) = 4000 salvestrolpunten (bevatten meer dan 40 maal de hoeveelheid salvestrolen uit een dagelijkse gezonde voeding met voldoende biologische groenten en fruit)
100 mg rijst (Oryza sativa)
Gegarandeerd vrij van gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen

Gebruik
1 capsule 2 maal per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen