LYCOPEEN (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

LYCOPEEN
. bezit krachtige antioxidatieve eigenschappen
. draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem, hart- en bloedvaten
. speelt een rol bij het herstel van huidbeschadiging (vlekken, zonnebrand, ...)

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

LYCOPEEN (60 V-CAPS)


lycopeen tomatoLycopeen is een carotenoïde die vooral in hoge concentraties (rode kleurstof) voorkomt in tomaten. Het is gebleken dat het een belangrijke vrije radicalenvanger is en een rol speelt bij de bescherming van LDL-cholesterol tegen oxidatie. Lycopeen zou bescherming bieden tegen vooral prostaatkanker, hart- en vaatziekten en de gevolgen van UV-straling.

Als gevolg van allerlei stofwisselingsprocessen komen in het lichaam radicalen vrij. Vrije radicalen kunnen schade berokkenen aan een cel en spelen een belangrijke rol in het verouderingsproces. Antioxidanten maken deze vrije radicalen onschadelijk.

LYCOPEEN van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Tomatenvruchtenextract (5 % lycopeen = 10 mg lycopeen per capsule; Lyc-O-Mato®) 200 mg

Gebruik
1 à 3 capsules per dag bij voorkeur tijdens de maaltijd of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen