CALMITON (60 TABLETTEN) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

CALMITON
. draagt bij tot een natuurlijke ontspanning en betere stressbestendigheid
. bezit een kalmerende en rustgevende invloed
. ondersteunt een gezonde slaap zonder nadelige invloeden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

CALMITON (60 TABLETTEN)


passiflora incarnataIn onze prestatiegerichte samenleving komen heel veel mensen niet meer aan de levensbelangrijke ontspanning toe. Hectische werktoestanden, files op de weg, een druk gezin, een overvolle agenda, examens, lawaai van radio, TV en GSM’s, ... het is maar een greep uit de redenen waarom men zich zenuwachtig, onrustig, prikkelbaar of angstig voelt en waarom men de slaap niet meer kan vatten. Al te snel en te vaak wordt hierbij naar kalmerende, angstwerende of slaapbevorderende geneesmiddelen gegrepen. Helaas kunnen deze geneesmiddelen niet alleen vervelende nevenwerkingen hebben zoals sufheid en concentratieverlies, men kan er zowel psychisch als fysiek afhankelijk van worden. Met Calmiton van MannaVital bestaat een natuurlijk én veilig voedingssupplement, dat u rustiger maakt, wapent tegen stress en beter de slaap doet vatten zonder nadelige bijwerkingen.
 
Alfa S1 caseïnedecapeptide, een natuurlijke rustgever, is een uniek bio-actief peptide (kort eiwitketentje) dat uit melk wordt gehaald. Het is opgebouwd uit een keten van 10 specifieke aminozuren en wordt verkregen door enzymatische splitsing van caseïne. Caseïne zelf is één van de melkeiwitten dat ondermeer bij de kaasbereiding neerslaat onder de vorming van een vaste massa. Het alfa S1 caseïnedecapeptide heeft vooral een natuurlijke kalmerende en rustgevende invloed, maakt stressbestendiger en dit zonder verslavend te werken, de concentratie te verminderen of suf te maken. Het wordt daarenboven bijna steeds probleemloos verdragen bij koemelkallergie of lactose-intolerantie.

Voor een nog betere ontspannende werking bevat Calmiton ook een gestandaardiseerd extract van passiebloem (Passiflora incarnata). Van de passiebloem is geweten dat ze een mild kalmerende, ontspannende, angstdempende en slaapbevorderende werking heeft. Passiebloem dankt die werking vooral aan de combinatie van maltol en flavonoïden die in het centrale zenuwstelsel ondermeer een overdreven motorische activiteit vermindert. Passiebloem helpt gevoelens van stress, zenuwachtigheid, jachtigheid en rusteloosheid te verminderen en de hypernerveuze, overactieve persoon tot rust te brengen. Ook bij angst, overdreven emotionaliteit en overbezorgdheid wordt passiebloem met succes ingezet. Tenslotte bevordert passiebloem een gezonde slaap door de overspanning weg te nemen.
 
CALMITON van MannaVital bevat geen suiker, kunstmatige zoetstoffen en smaakstoffen.

Actieve ingrediënten per tablet
Caseïnehydrolysaat met 1,8 % alfa S1 caseïnedecapeptide (LACTIUM, minimum 2,5 mg) 150 mg
Passiebloemextract (Passiflora incarnata) gestandaardiseerd op 2,5 % vitexine 360 mg
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij   

Gebruik
1 tablet ‘s morgens en ‘s avonds innemen met een glas water voor een ontspannend gevoel en een gezonde slaap. Hoewel het rustgevende effect van Calmiton al vrij snel na inname intreedt, wordt doorgaans een optimale werking bereikt na 5 à 10 dagen. Vanaf dan volstaat in vele gevallen de inname van één tablet per dag.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen