BERBERINE PLATINUM (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. extract van Berberis aristata (houtkurkuma) dat via de ‘fytosoomtechniek’ door omhulling met zonnebloemlecithine en erwteiwit uitstekend wordt opgenomen
. ondersteunt de gezondheid van hart en bloedvaten en de leverfunctie

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BERBERINE PLATINUM (60 V-CAPS)


Omschrijving
Een aantal planten in de natuur danken hun werkzaamheid aan de bijzondere, intens gele plantenstof berberine. Deze heeft vooral het potentieel om positief in te werken op het celmetabolisme, wat uiteindelijk neerkomt op het beter verwerken van glucose en van de vetstoffen cholesterol en triglyceriden en het verlagen van de spiegels daarvan. Daarmee worden ook het hart, de bloedvaten en de leverfunctie ondersteund.

Helaas wordt berberine niet zo goed opgenomen in de darmen. Daarom werd voor BERBERINE PLATINUM gekozen voor een extract van Berberis aristata (houtkurkuma) dat via de ‘fytosoomtechniek’ door omhulling met zonnebloemlecithine en erwteiwit uitstekend wordt opgenomen.

Waarom u kiest voor BERBERINE PLATINUM van MannaVital:

  • Bevat het wetenschappelijk onderzochte BERBEVIS® of berberinefytosoom, waarbij voor een optimale opneembaarheid, het berberine-extract is gebonden aan fosfatidylcholine uit zonnebloemlecithine en aan erwt-eiwit.
  • De opneembaarheid van de berberine in Berbevis® is bewezen 10 maal hoger dan de van gewone berberine.
  • Opdat het berberine-extract zo goed mogelijk wordt verdragen, zit er ook een druivenpittenextract in, rijk aan OPC’s (oligomere procyaniden).
  • Wetenschappelijk onderbouwde werking in 3 klinische studies.

BERBERINE PLATINUM van MannaVital draagt bij tot het behoud van een normale glucosespiegel, een normale cholesterolspiegel en een normale triglyceridenspiegel. Ondersteunt de gezondheid van hart en bloedvaten en de leverfunctie.

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule
Berberinefytosoom (Berbevis®) 550 mg, met als werkzame componenten:
. Berberine (2 caps = 376 mg) 88 mg 
. Erwt-eiwit (2 caps = 242 mg) 121 mg 
. Zonnebloemlecithine (2 caps = 187 mg) 93,5 mg 
. Druivenpittenextract (2 caps = 132 mg) 88 mg
Glutenvrij niet-gecertificeerd 

Gebruik  
2 capsules per dag, in te nemen voor het middagmaal en het avondmaal, met een glas water. 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 6 jaar.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen