VITAMINE C 1000 LIPOSOMAAL (60 V-CAPS) (LEPIVITS LABORATOIRE)

. draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem
. vitamine C kan de vermoeidheid verminderen
. vitamine C kan de cellen beschermen tegen oxidatieve stress

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

VITAMINE C 1000 LIPOSOMAAL (60 V-CAPS)

 
Omschrijving
Vitamine C ja, maar wordt het goed opgenomen?
In tegenstelling tot standaard vitamine C is VITAMINE C 1000 liposomaal samengesteld uit fosfolipiden van zonnebloemlecithine die het ascorbinezuur beschermen en de intestinale absorptie ervan bevorderen. De natuurlijke liposomen verhogen ook de cellulaire assimilatie. Dit voedingssupplement biedt een maximale toevoer van biobeschikbare vitamine C.

Met de liposoomtechnologie kunnen hogere doses orale vitamine C worden toegediend zonder gastro-intestinale bijwerkingen (zuurgraad, diarree, winderigheid) te veroorzaken. Een andere studie toonde een 1,5-voudige toename van de absorptie aan. De plasmaconcentraties van vitamine C zijn ook hoger.

Bovendien heeft de liposomale vorm, die hydrofiel en lipofiel is, eigenschappen die de circulatie van vitamine C in het lichaam bevorderen, waardoor het gemakkelijker de cellen bereikt en zijn werking uitoefent.

Het behoeft geen introductie: vitamine C heeft veel eigenschappen en is DE oppepper die u nodig hebt om weer vitaal te worden.

Voordelen van vitamine C:

  • Draagt bij tot de werking van het immuunsysteem tijdens en na zware oefeningen.
  • Draagt bij tot de normale collageenvorming voor de goede werking van bloedvaten, botten, huid, tandvlees, tanden en kraakbeen.
  • Draagt bij tot het energiemetabolisme.
  • Draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.
  • Ondersteunt de normale psychologische functies.
  • Ondersteunt de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
  • Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid.
  • Draagt bij tot de verhoging van de absorptie van ijzer.

De assimilatie van vitamine C:
Bij de mens ontbreekt het enzym dat nodig is voor de biosynthese van ascorbinezuur. Vitamine C wordt dus opgenomen uit onze voedsel. Het wordt hoofdzakelijk opgenomen in onze dunne darm en wordt in overvloed aangetroffen in onze witte bloedcellen (reserveplaats). De belangrijkste uitscheidingsroute is de urine. Hitte, oxidatie in de lucht en blootstelling aan ultraviolet licht vernietigen vitamine C (wees voorzichtig bij het koken en invriezen van voedsel).

Samenstelling
Vitamine C (Liposomale PureWay-C™); capsulehuls: pullulan; emulgatoren: zonnebloemlecithine E322 (fosfolipiden), vetzuren E570; citroenbioflavonoïden.

Voedingswaarde informatie (2 capsules)                    
Vitamine C (Liposomaal PureWay-C™) 1373,6 mg
waarvan ascorbinezuur 1000 mg - 1250 RI %*
* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (Richtlijn 2008/100/EG tot wijziging -> Verordening 08.01.1992)

Gebruik
2 capsules per dag met een glas water bij de maaltijd.

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts en/of apotheker als u gelijktijdig medicijnen gebruikt. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bij kamertemperatuur en op een droge plaats bewaren. De aangegeven dosering niet overschrijden.

Nierpatiënten mogen niet meer dan 200 mg vitamine C per dag innemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie.
Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van zwangerschap, borstvoeding of gebruik van geneesmiddelen.
Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen