MAGNÉVITS (90 V-CAPS) (LEPIVITS LABORATOIRE)

. combinatie van 3 biobeschikbare magnesiumzouten
. optimale spijsverteringstolerantie en absorptie
. optimale concentratie van elementair magnesium
. bijdrage van co-enzym B-vitaminen (B1 + B6 + B9 + B12) en taurine

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 6

MAGNÉVITS (90 V-CAPS)

 
Omschrijving
Magnesiumtekorten zijn alomtegenwoordig.
Magnesium is een mineraal zout dat essentieel is voor het lichaam. Het is zelfs een van de meest voorkomende mineralen in het lichaam. En toch... Het lichaam is niet in staat om zelf magnesium te produceren en op te slaan. Daarom is het noodzakelijk om dit essentiële mineraalzout uit voeding en/of voedingssupplementen te halen.

Vandaag de dag ligt onze dagelijkse magnesiuminname ver onder onze behoefte. Recente studies hebben aangetoond dat we bijna 30 % van onze magnesiumbehoefte missen! De reden hiervoor is dat ons leven steeds stressvoller wordt en onze voeding verandert: er zijn steeds meer kant-en-klare maaltijden en micronutriënten en plantaardig voedsel worden steeds zeldzamer.

De stress van het dagelijks leven is verantwoordelijk voor een aanzienlijk verlies van magnesium (urine-uitscheiding), wat leidt tot een extra magnesiumtekort.

Magnesium is het op één na meest voorkomende kation in cellen. Het is ook de co-enzym katalysator in bijna 400 biochemische reacties die fundamenteel zijn voor de energieproductie. De energieproductie in de mitochondriën wordt beschouwd als magnesiumafhankelijk, wat betekent dat er een magnesiumvoorraad nodig is.

Gestresseerd, moe, angstig? Het is niet makkelijk om de juiste magnesium voor u te vinden! Magnevits is een voedingssupplement dat 3 biobeschikbare magnesiumzouten biedt in combinatie met alle B-vitamines en taurine.

  • Magnesium en de vitamines B2, B3, B5, B6, B9 en B12 helpen de vermoeidheid te verminderen.
  • Magnesium en vitamine B1 en B5 dragen bij tot een normale spierfunctie. Magnesium draagt bij tot de normale eiwitsynthese en speelt samen met vitamine B12 een rol in het celdelingsproces. Folaat draagt bij tot de normale aminozuursynthese.
  • Magnesium en vitamine B1 en B5 dragen bij tot een normaal energiemetabolisme. Taurine is belangrijk voor het energiemetabolisme.

Voordelen van Magnévits:

  • Combinatie van 3 biobeschikbare magnesiumzouten;
  • Optimale spijsverteringstolerantie en absorptie;
  • Optimale concentratie van elementair magnesium;
  • Bijdrage van co-enzym B-vitamines (B1 + B6 + B9 + B12) en taurine;
  • Natuurlijke galenische vorm (pullulan) en hulpstof (rijstzetmeel).

Samenstelling
Magnesiumzouten van citroenzuur, capsulehuls : pullulan, magnesiumbisglycinaat, magnesiumtauraat, taurine, vitamine B3 (nicotinamide), vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat), vitamine B6 (pyridoxaal-5'-fosfaat), vitamine B2 (riboflavine), vitamine B1 (thiaminehydrochloride), (6S)-5-methyltetrahydrofolinezuur als glucosaminezout (Quatrefolic®), vitamine B8 (D-biotine), vitamine B12 (methylcobalamine).

Voedingswaarde (3 capsules)
Elementair magnesium (citraat 15% + bisglycinaat 10% + magnesiummalaat 11,3%) 345 mg Mg - 92 RI %* 
Taurine 150 mg - --- RI %*
Vitamine B1 80 % (thiamine hydrochloride) 4,95 mg - 450 RI %*
Vitamine B2 (riboflavine) 6,3 mg - 450 RI %*
Vitamine B3 (nicotinamide) 54 mg - 337 RI %*
Vitamine B5 91,6 % (D-calcium pantothenaat) 27 mg - 450 RI %*
Vitamine B6 (pyridoxaal 5'-fosfaat) 2 mg - 428 RI %*
Vitamine B8 (D-biotine) 225 ug - 450 RI %*
Vitamine B9 (FolMidable) 399,9 μg - 200 RI %*
Vitamine B12 (methylcobalamine) 15 ug - 600 RI %*
* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheden (richtlijn 2008/100/EG tot wijziging van -> decreet 08.01.1992)

Gebruik
Volwassenen: 1 tot 3 capsules per dag bij de maaltijd innemen met een glas water.

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Alleen voor volwassenen, niet voor kinderen. Niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Vertel het uw arts of apotheker als u gelijktijdig andere geneesmiddelen gebruikt. Buiten bereik van kinderen bewaren. Koel en droog bewaren. De aangegeven dosering niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen