CURCUVITS GOLD (60 V-CAPS) (LEPIVITS LABORATOIRE)

. curcumine draagt bij tot de gezondheid en de werking van de lever en het spijsverteringsstelsel
. curcumine helpt de gewrichten soepel en het kraakbeen gezond te houden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 3

CURCUVITS GOLD (60 V-CAPS)

 
Omschrijving
Slechte assimilatie van curcuminoïden?
Deze formulering maakt gebruik van een gepatenteerde kurkuma-technologie "TurmiPure Gold®", afkomstig van een micro-encapsulatie met hoge biobeschikbaarheid. De curcuminoïden zijn op natuurlijke wijze geïntegreerd in een waterdispergeerbare matrix bestaande uit een mengsel van acaciavezels, zonnebloemolie en panamahout voor een bio-geoptimaliseerde assimilatie (zonder polysorbaat). TurmiPure Gold® onderscheidt zich van andere formules op basis van kurkuma door de uitzonderlijke concentratie van vrije curcumine in het bloed. Gepubliceerde klinische studies tonen een 342 x hogere opname aan in vergelijking met curcuminoïde-extracten met piperine. Bovendien bevat TurmiPure Gold® geen synthetische producten en is het 100 % van biologische oorsprong. Lepivits optimaliseert de concentratie van TurmiPure Gold® tot 500mg/capsule om de gezondheidsvoordelen van curcuminoïden op het lichaam te vergroten.

Voordelen van curcumine:

  • Curcumine draagt bij tot de gezondheid en de werking van de lever en het spijsverteringsstelsel;
  • Curcumine helpt de gewrichten soepel te houden en zorgt voor een gezond loopvlak;
  • Kurkuma helpt de normale spierfunctie te behouden;
  • Kurkuma helpt de doeltreffendheid van het immuunsysteem te behouden.

Curcuma ondersteunt het immuunsysteem en het hart (EFSA-ID 4009, 4010), helpt bij een gebrek aan eetlust, ondersteunt de vetstofwisseling (EFSA-ID 2744, 2751), voedt en beschermt de huid (EFSA-ID 4008), is goed voor de bloedcirculatie en de lever (EFSA-ID 4010, 4013) en is van belang voor het zenuwstelsel en het behoud van soepele gewrichten (EFSA-ID 4014, 4012).

Samenstelling
Emulgator: acaciagom E414; droog extract van curcuma (Curcuma longa L. rhizome) getitreerd tot 30 % curcuminoïden; capsuleomhulsel: pullulan; zonnebloemolie, droog extract van Panamahout (Quillaja saponaria Molina - schors); rijstzetmeel.

Voedingswaarde (1 capsule)                                                
TurmiPure Gold® 500 mg waarvan:
Extract van kurkuma wortelstok (Curcuma longa L.) 175 mg
>30% curcuminoïden Panama >52,5 mg curcuminoïdes
Extract van houtschors (Quillaja saponaria Molina) 10 mg

Gebruik
1 tot 2 capsules per dag met een glas water bij de maaltijd.

Voedingssupplement, kan een gevarieerde en evenwichtige voeding niet vervangen. Te nemen als onderdeel van een gezonde levensstijl. Raadpleeg uw arts of apotheker in geval van gelijktijdig gebruik van anticoagulantia. In geval van lever- of galblaasaandoeningen of bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen dient een arts te worden geraadpleegd. Niet gebruiken door zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder de 18 jaar.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen