CO-Q10 FORTE 200 MG (90 V-CAPS) (LEPIVITS LABORATOIRE)

. CoQ10 Forte wordt geproduceerd door natuurlijke fermentatie van bacteriën en bevat 200 mg ubiquinone per capsule
. draagt bij tot een sportief uithoudingsvermogen en meer energie

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€55,40
€49,80 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

CO-Q10 STERK 200 MG (90 V-CAPS)

 
Omschrijving
Sportief uithoudingsvermogen, weinig energie?
Co-enzym Q10 is een in vet oplosbare antioxidant die van nature in ons lichaam voorkomt. De synthese van Q10 vermindert met de leeftijd.

Co-enzym Q10 (ubiquinon) is vergelijkbaar met een vitamine en is een noodzakelijke stof voor alle belangrijke processen die zich afspelen in de cellen. Alle processen waarvoor energie nodig is, doen een beroep op de werking van Q10. Naarmate de leeftijd vordert, gaat de productie van Q10 achteruit en stijgt dus ook de behoefte aan Q10. Wanneer er onvoldoende Q10 aanwezig is, versnelt het verouderingsproces en is de cel niet meer in staat om voldoende energie aan te maken. Bepaalde geneesmiddelen kunnen zelfs de productie van Q10 onderdrukken (bv. statines), wat kan leiden tot een tekort aan Q10.
Voedingsstoffen die Q10 bevatten zijn rood vlees, vis (haring en tonijn) en plantaardige oliën.(sojaolie, olijfolie).

Voordelen van Co-Q10 Forte:

  • Stabiel co-enzym Q10 in ubiquinon vorm;
  • Hoge dosering van 200 mg / capsule;
  • Afkomstig van de natuurlijke fermentatie van glucose door gisten (Rhodobacter sphaeroides);
  • Natuurlijke galenische vorm (pullulan) en hulpstof (rijstzetmeel).

Samenstelling
Coenzyme Q10 (hoog opneembaar ubiquinon geproduceerd door fermentatie van gisten en bacteriën); vulstof: rijstzetmeel, capsulewand: 100 % plantaardig pullulan.

Voedingswaarde (1 capsule)                
Coenzyme Q10 200 mg 

Gebruik
1 à 2 capsules per dag met een glas water tijdens de maaltijd. In geval van chemotherapie is medisch advies nodig voordat co-enzym Q10 wordt overwogen.

Het is raadzaam om de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Een voedingssupplement is geen geneesmiddel. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Informeer uw arts en/of apotheker als u gelijktijdig geneesmiddelen gebruikt. Voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, vraag uw arts om advies. Beschermen tegen licht en vocht.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen