UBIQUINOL Q10 PLATINUM (60 CAPS)

UBIQUINOL Q10
. met vitamine C en selenium die bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en tot de normale werking van het immuunsysteem
. die bijdraagt tot een normaal energieleverend metabolisme

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

UBIQUINOL Q10 PLATINUM (60 CAPS)


Omschrijving
Met vitamine C en selenium die bijdragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en tot de normale werking van het immuunsysteem - met vitamine C die bijdraagt tot bij tot een normaal energieleverend metabolisme en tot de vermindering van vermoeidheid.
Ubiquinol is de meest logische keuze van co-enzym Q10 als voedingssupplement: niet alleen is dit de gereduceerde, direct actieve vorm van coenzym Q10, ze wordt ook beter opgenomen dan ubiquinone.

Voor een optimaal effect in de energieproductie, in de celbescherming tegen vrije radicalen en voor de weerstand, bevat UBIQUINOL PLATINUM van MannaVital een synergie van ubiquinol met het mineraal selenium en met vitamine C. Voor de beste werking wordt selenium trouwens aangevoerd onder de vorm van goed opneembaar seleniumgist en vitamine C onder zijn vetoplosbare vorm.

Actieve ingrediënten per capsule
Ubiquinol of gereduceerd co-enzym Q10 (KANEKA), verkregen door een natuurlijk fermentatieproces 100 mg
Selenium o.v.v. seleniumgist 0,2 % (91 % RI*) 50 mcg
Vetoplosbare vitamine C o.v.v. ascorbylpalmitaat C (122,5 % RI*) 90 mg
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
*RI: referentie-inname
   
  

Gebruik
1 à 2 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ontvang 5 % korting bij aankoop vanaf € 100 ... en gratis levering in België vanaf € 49 Verbergen