UBIQUINOL Q10 PLATINUM (60 CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

UBIQUINOL Q10
. met vitamine C en selenium die bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en tot de normale werking van het immuunsysteem
. die bijdraagt tot een normaal energieleverend metabolisme

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

UBIQUINOL Q10 PLATINUM (60 CAPS)


Omschrijving
Onderzoek leert dat Q10 een rol speelt bij het vertragen van allerhande verouderingsprocessen (van onder andere de huid, de ogen, het hart, de bloedvaten en het suikermetabolisme), de natuurlijke weerstand kan ondersteunen en kan helpen bij het voorkomen van migraine. Met vitamine C en selenium die bijdragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en tot de normale werking van het immuunsysteem - met vitamine C die bijdraagt tot bij tot een normaal energieleverend metabolisme en tot de vermindering van vermoeidheid.
Ubiquinol is de meest logische keuze van co-enzym Q10 als voedingssupplement: niet alleen is dit de gereduceerde, direct actieve vorm van coenzym Q10, ze wordt ook beter opgenomen dan ubiquinone (1).

Voor een optimaal effect in de energieproductie, in de celbescherming tegen vrije radicalen en voor de weerstand, bevat UBIQUINOL PLATINUM van MannaVital een synergie van ubiquinol met het mineraal selenium en met vitamine C. Voor de beste werking wordt selenium trouwens aangevoerd onder de vorm van goed opneembaar seleniumgist en vitamine C onder zijn vetoplosbare vorm.

Actieve ingrediënten per capsule
Ubiquinol of gereduceerd co-enzym Q10 (KANEKA), verkregen door een natuurlijk fermentatieproces 100 mg
Selenium o.v.v. seleniumgist 0,2 % (91 % RI*) 50 mcg
Vetoplosbare vitamine C o.v.v. ascorbylpalmitaat C (122,5 % RI*) 90 mg
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
*RI: referentie-inname
   
  

Gebruik
1 à 2 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

(1) Co-enzym Q10 kan onder twee vormen worden aangeboden: ubiquinone en ubiquinol. Ubiquinone is de geoxideerde vorm van co-enzym Q10, die eerst nog moet gereduceerd worden in het lichaam vooraleer het actief wordt. Naarmate we ouder worden neemt de capaciteit van deze omzetting af. Ubiquinol is de gereduceerde vorm van co-enzym Q10, die niet meer hoeft omgezet te worden en dus direct werkzaam is. Ubiquinol wordt bovendien ook beter opgenomen dan ubiquinone.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen