BIOLOGISCHE KOKOSOLIE (150 ML) (LADRÔME LABORATOIRE)

. voedt, verzacht, hydrateert en bevordert de souplesse van de huid
. beschermt en behandelt de droge en beschadigde huid en haren
. geeft een gezonde glans aan huid en haar

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 1

BIOLOGISCHE KOKOSOLIE (150 ML)


Omschrijving
De weldadige efecten van Bio Kokosolie: hydrateert en maakt een droge en beschadigde huid en het haar terug soepel.

Deze 100 % pure kokosolie is aangemaakt volgens de vereisten voor biologische productiemethoden. Deze kokosolie afkomstig uit Sri Lanka zal u weten te verleiden met haar exotische en betoverende aroma. Uniek is haar hoge gehalte aan laurinezuur, met een sterke affiniteit voor de eiwitten van de haren. Kokosolie voedt, versoepelt en versterkt de haren. Kokosolie laat droog haar weer glanzen en kan als haarmasker gebruikt worden.

Kokosolie is zeer voedend en verzachtend en bevordert de hydratatie (van de oppervlakkige lagen van de opperhuid) en de soepelheid van de huid (getest en gemeten op een panel van 20 vrouwen na 14 dagen gebruik). Kokosolie is een van de minst vette oliën en geeft daardoor een gezonde glans aan de huid; geen vettige huid. Kokosolie bevat een natuurlijke zonnefilter. De factor is niet te hoog maar geeft toch wel een natuurlijke bescherming.

BIOLOGISCHE KOKOSOLIE van ladrôme is 100 % natuurlijk, uit eerste koude persing, plantaardig, zonder kleurstoffen, noch bewaarmiddelen.

Ingrediënten
Cocos nucifera (coconut) oil*
Laurinezuur
Gecertificeerd “bio cosmetica” door Ecocert Greenlife - COSMOS

(*) Ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt

Gebruik
Kan gebruikt worden als een voedend, herstellend en versterkend haarmasker: de olie een ½ uur laten inwerken voor het wassen van de haren met een gezonde shampoo.
Als massageolie op het gezicht en lichaam.
Kan gebruikt worden als neutrale basisolie voor de verdunning van essentiële oliën.

Opmerking
Te bewaren op kamertemperatuur, afgeschermd van licht en lucht.
Deze olie stolt van nature bij een temperatuur lager dan 25°C.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen