HET AROMECUM 10DE DRUK AROMATHERAPIE - DRS HARMEN RIJPKEMA (MANNAVITA)

. het Aromecum is hét standaardwerk over aromatherapie en etherische oliën
. het perfecte naslagwerk voor iedereen die meer wil weten over etherische olie en het juiste gebruik

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€59,25
€56,53 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

HET AROMECUM 10DE DRUK AROMATHERAPIE - DRS HARMEN RIJPKEMA


Omschrijving
Aromatherapie van absint tot zonnebloem.
Het Aromecum is hét standaardwerk over aromatherapie en etherische oliën.  Het perfecte naslagwerk voor iedereen die meer wil weten over etherische olie en het juiste gebruik. 

In deze vernieuwde, 10de druk van het Aromecum vind je meer dan 200 uitgebreide beschrijvingen van etherische oliën, vette plantoliën en hydrolaten. Daarnaast komen diverse thema's aan bod, zoals aromatherapie en de huid, aromatherapie en sport en nog veel meer. Dit aromatherapie boek is een naslagwerk én leesboek tegelijkertijd. 

Tevens zijn in deze 10de druk 40 oliën vernieuwd en met de laatste wetenschappelijke studies aangevuld. Verder is er een nieuw hoofdstuk over de aromatische chemie en een hoofdstuk over de huid toegevoegd. De literatuurlijst is aangevuld met de meest recente wetenschappelijke inzichten tot en met 2019.

680 pagina's vol met praktische kennis, tips en wetenswaardigheden. Met een handige index waarmee je op kan zoeken welke etherische olie bij jouw klachten kunnen helpen.

Van Absint tot Zonnebloem, alle basisinformatie over aromatherapie vind je in het Aromecum.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen