PROFLAVON PROSTAATFORMULE (120 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

DE INGREDIENTEN IN DEZE FORMULE
. ondersteunen de behandeling van plasproblemen en prostaatklachten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

PROFLAVON PROSTAATFORMULE (120 V-CAPS)


serenoa serrulatalycopeen tomatobroccoliSerenoa serrulata of sabal bevordert de vochtuitscheiding (urine) en heeft een gunstige invloed op de urinewegen. Zink is noodzakelijk bij de opbouw van het erfelijk materiaal, de regulatie van het immuunsysteem, de energieproductie en de weefselvernieuwing en speelt een rol bij de eiwit- en koolhydraatstofwisseling.

Zink is belangrijk bij de opbouw van het erfelijk materiaal, de regulatie van het immuunsysteem, de energieproductie en de weefselvernieuwing en speelt een rol bij de eiwit- en koolhydraatstofwisseling. Zink is belangrijk voor huid en haar, gezonde beenderen en een goed geheugen. Zink is een bestanddeel van het hormoon insuline en draagt bij tot de vruchtbaarheid en de voortplanting.

Vitamine E is noodzakelijk voor de aanmaak van rode bloedcellen en het instandhouden van spier- en andere weefsels. Bovendien speelt vitamine E een belangrijke rol bij de stofwisseling en de weerstand. Lycopeen is een carotenoïde die vooral in hoge concentraties (rode kleurstof) voorkomt in tomaten. Het is gebleken dat het een belangrijke vrije radicalenvanger is en een rol speelt bij de bescherming van LDL-cholesterol tegen oxidatie. Lycopeen zou vooral bescherming bieden tegen prostaatkanker, hart- en vaatziekten en de gevolgen van UV-straling.

Broccoli biedt een overvloed aan bioactieve stoffen met therapeutische eigenschappen zoals cabagine (S-methylmethionine of ook soms vitamine U genoemd; ontstekingsremmend en beschermend voor maag- en darmslijmvliezen), carotenoïden, flavonoïden (onder andere quercetine), selenium, vitamine B6, C, E, K en foliumzuur, kalium en magnesium (ontzurende mineralen), ijzer en zink, D-glucaraat, chlorogeenzuur, protocatechuzuur en vezels. Broccoli is rijk aan antioxidanten, ontgift en beschermt tegen bacteriën en schimmels.

Selenium heeft een belangrijke oxidatieve en ontgiftende werking en gaat de vorming van schadelijke stoffen in het lichaam tegen. Selenium is ook van belang voor een goede weerstand, de ontwikkeling van de zaadcellen en gezond haar. 

10 typische plasklachten bij prostaatproblemen:

  • U plast vaker dan anders.
  • U staat ‘s nachts op om te plassen.
  • U moet even wachten voor u kan beginnen met plassen.
  • U moet zich inspannen om te beginnen met plassen.
  • U stopt en begint telkens opnieuw met plassen.
  • U hebt een zwakke urinestraal.
  • U kunt een toiletbezoek moeilijk uitstellen.
  • U hebt last van nadruppelen.
  • U moet vaak plassen.
  • Het voelt alsof uw blaas nooit helemaal leeg is.

Indien u grote problemen hebt met plassen, raden we aan om een arts te raadplegen.

PROFLAVON PROSTAATFORMULE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Serenoa serrulata extract (25 % vetzuren) 500 mg
Zink (aminochelaat) 10 mg - 100 % ADH
D-alfatocoferolsuccinaat (= 30 mg natuurlijke vitamine E; 250 % ADH) 38 mg
Lycopeenpoeder (uit tomaten; = 1,5 mg lycopeen) 30 mg
Broccoli-extract (10 % glucorafanine) 20 mg
Selenium (methionine) 100 mcg - 181,82 % ADH

Gebruik
1 capsule per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen