MELATONINE FORTE (240 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. bevat enkel melatonine
. melatonine vermindert de tijd die nodig is om in slaap te vallen
. niet verslavend

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

MELATONINE FORTE (240 V-CAPS)


Omschrijving
Melatonine is het hormoon dat wordt aangemaakt door de epifyse zodra het donker begint te worden. Het wordt aangemaakt uit het aminozuur tryptofaan en de neurotransmitter serotonine. Verstoringen in het dag- en nachtritme kunnen de aanmaak van melatonine verstoren. Ook nachtarbeid, jetlag, onvoldoende blootstelling aan daglicht, stress en een gebrek aan beweging hebben een remmende werking op de aanmaak van melatonine. Een tekort aan melatonine uit zich onder andere door moeilijk de slaap kunnen vatten, regelmatig wakker worden tijdens de nacht en onrustig slapen.

Melatonine draagt bij tot:

  • de verlichting van een subjectief jetlaggevoel
  • de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen

Melatonine is daarenboven helemaal niet verslavend.

MELATONINE FORTE van Deba Pharma bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.  

Ingrediënten per plantaardige capsule
Melatonine 0,295 mg (295 mcg)

Siliciumdioxide (antiklontermiddel), hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling), microkristallijne cellulose (stabilisator)

Gebruik
1 capsule per dag, een half uur voor het slapengaan of zoals voorgeschreven. Koel en droog bewaren!

Opmerking
Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar.
Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen