HMB (120 TABLETTEN) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

HMB
. ondersteunt het spierstelsel en de spierkracht
. helpt bij spierpijnen, spierstijfheid en spierblessures
. beïnvloedt de krachttraining op een gunstige manier

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

HMB (120 TABLETTEN)


Omschrijving
HMB is een metaboliet van eiwitten (leucine) in ons lichaam. HMB is zelfs een component van moedermelk en zorgt dat het lichaam voortdurend in een spieropbouwende staat blijft. Dit is bijzonder interessant tijdens een zwaar trainingsprogramma. HMB voorkomt spierafbraak en zorgt voor een sneller herstel van uw spieren waardoor u aan spiermassa en spierkracht kunt winnen. Het is GEEN hormoon, volkomen ongevaarlijk en bijzonder populair in de krachtsport.

H.M.B. van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per tablet
H.M.B. (hydroxymethylbutyraat) 750 mg

Gebruik
2 à 4 tabletten per dag met een beetje water ('s avonds 1 uur voor het slapen) of ideaal 30 tot 60 minuten voor de training of inspanningen.
Tip: HMB en CREATINE MONOHYDRAAT van Deba Pharma zijn een ideale combinatie om uw spiermassa en spierkracht te verhogen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen