EQUISETUM 200 NEBULISAAT (120 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

EQUISETUM 200 NEBULISAAT (120 V-CAPS)


equisetumDe hoofdcomponent van Equisetum arvense of heermoes is silicium (kiezelzuur). Het werkzame bestanddeel van dit uiterst belangrijke en essentiële mineraal versterkt niet alleen alle (bind)weefsels, de spieren, de bloedvaten en de huid maar bevordert ook de groei van de witte bloedcellen waardoor uw weerstand tegen infecties toeneemt. Tevens stimuleert silicium de stofwisseling en heeft het een belangrijke invloed op het herstellend vermogen van uw lichaam.

Een tweede groep actieve componenten van Equisetum betreft de saponinen die de opname van andere stoffen bevorderen en onder andere gekend zijn om hun milde vochtafdrijvende werking en hun ontstekingswerende eigenschappen.

Silicium komt meestal overvloedig in de natuur voor maar door overbemesting, roofbouw en zure regen is dit niet meer zo vanzelfsprekend. Ons lichaam is niet in staat (een voorraad) silicium op te slaan waardoor het siliciumgehalte in het bloed afhangt van voedingsstoffen of supplementen en het vermogen om silicium op te nemen.

EQUISETUM-200 nebulisaat van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Een nebulisaat is een bijzonder krachtig droogextract, waarbij het aftreksel wordt verneveld en het vernevelde extract tijdens het afdalen wordt gedroogd in hete lucht.

Samenstelling per plantaardige capsule
EXTRA KRACHTIG WERKEND NEBULISAAT
Equisetum extract 5:1 (heermoes: 2,5 % silicium) 200 mg

Gebruik
2 à 4 capsules per dag of zoals voorgeschreven.
Deze kleine capsules zijn vooral aangewezen voor kinderen.

Opmerking
Afgeraden aan zwangere vrouwen en bij borstvoeding.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Bewaren

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen