EQUISETUM 200 NEBULISAAT (120 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. bron van organisch silicium in een nebulisaatvorm
. silicium draagt bij tot de aanmaak van kraakbeen en ondersteuning van botten en voor behoud van sterk gebit

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

EQUISETUM 200 NEBULISAAT (120 V-CAPS)

Omschrijving
Equisetum is een belangrijke bron van het mineraal silicium. Silicium komt in het menselijk lichaam voornamelijk voor in het bindweefsel, zoals botten, kraakbeen, huid, haar, nagels en pezen.

Silicium draagt bij tot de aanmaak, het herstel en de elasticiteit van het bindweefsel door de synthese van collageen. Het bindweefsel bestaat namelijk uit specifieke cellen die een proteïnematrix van elastine en collageen maken. Daarnaast zijn deze cellen belangrijk voor de glycosaminoglycanen (zoals keratine, hyaluronzuur en chonroïtine). Silicium versterkt namelijk het netwerk van de glucosaminoglycanen.

Silicium draagt bij tot de aanmaak van kraakbeen en ondersteuning van botten en voor behoud van sterk gebit.

Silicium komt meestal overvloedig in de natuur voor maar door overbemesting, roofbouw en zure regen is dit niet meer zo vanzelfsprekend. Ons lichaam is niet in staat (een voorraad) silicium op te slaan waardoor het siliciumgehalte in het bloed afhangt van voedingsstoffen of supplementen en het vermogen om silicium op te nemen.

EQUISETUM-200 nebulisaat van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Een nebulisaat is een bijzonder krachtig droogextract, waarbij het aftreksel wordt verneveld en het vernevelde extract tijdens het afdalen wordt gedroogd in hete lucht.

Ingrediënten per plantaardige capsule
EXTRA KRACHTIG WERKEND NEBULISAAT
Equisetum extract 5:1 (heermoes: 2,5 % silicium) 200 mg

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule)

Gebruik
2 à 4 capsules per dag of zoals voorgeschreven.
Deze kleine capsules zijn vooral aangewezen voor kinderen.

Opmerking
Afgeraden aan zwangere vrouwen en bij borstvoeding.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Bewaren

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen