CHONDRO 600 (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. bevat 600 mg Chondroitinesulfaat (mariene oorsprong)
. ondersteunt het regeneratievermogen van kraakbeen en bindweefsel
. ideaal in combinatie met Glucosamine (zie glucosam-plus) of MSM

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

CHONDRO 600 (60 V-CAPS)


Omschrijving
Chondroïtine is een belangrijk bestanddeel om de structuur en de werking van onze gewrichten in stand te houden. Het is een glucosaminoglycaan, geproduceerd door de chondrocyten. Zowel chondroïtine als glucosamine zijn belangrijk voor de vorming van het kraakbeen (proteoglycanen). Beide stoffen beschermen het kraakbeen tegen vroegtijdige slijtage. Chondroïtine heeft ook een synergetische werking met MSM (te verkrijgen in capsules van 750 mg en in poedervorm). Hierbij moet wel worden opgemerkt dat het effect van een suppletie met Chondroïtine pas merkbaar is na 6 à 12 weken.

CHONDRO 600 van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Chondroïtinesulfaat 90 % (mariene oorsprong) 600 mg

Microkristallijne cellulose (stabilisator), hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), allergeen info: bevat vis

Gebruik
1 à 2 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen