BETA ALANINE 800 SLOW RELEASE (120 TABLETTEN) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. laat u toe om intensieve inspanningen langer vol te houden
. als u een sportdoelstelling voor ogen hebt of een bepaalde periode in het jaar wenst te pieken

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BETA ALANINE 800 SLOW RELEASE (120 TABLETTEN)


Omschrijving
Tijdens intense inspanningen wordt er melkzuur gevormd. Dit is het punt waarop de spieren extreem vermoeid raken en inspanningen niet meer op hetzelfde niveau zijn als ervoor. De spieren verzuren en er treedt vermoeidheid op. L-carnosine is een dipeptide dat bestaat uit het aminozuur bèta-alanine en het aminozuur L-histidine, dat vooral aanwezig is in de spieren. L-carnosine is het aminozuur dat waterstofionen (H+) neutraliseert bij lactaatvorming. Het is een 100 % natuurlijke stof die de verzuring in onze spieren onder controle houdt. Hoe hoger het carnosinegehalte in onze spieren, hoe minder verzuring en spiervermoeidheid er zal optreden tijdens intensieve trainingen. Suppletie met bèta-alanine verhoogt de carnosineconcentratie in de spieren, om intensieve trainingen of sportprestaties langer vol te houden.

Een optimaal resultaat wordt bereikt na twee weken, bij een inname van 3-5 gram per dag (4 à 6 tabletten), met een maximale duur van tien weken. Bèta-alanine wordt het best ingenomen tijdens de maaltijden en verspreid over de dag.

BETA ALANINE 800 van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per tablet
Beta-alanine 800 mg

Microkristallijne cellulose, glyceroldibehenaat, xantaangom, stearinezuur (stabilisatoren), siliciumdioxide, magnesiumstearaat (antiklontermiddelen), calciumfosfaat, rijstzetmeel (vulstof)

Gebruik
2 à 3 maal per dag 2 tabletten bij de maaltijd gedurende maximaal 10 weken of zoals voorgeschreven.
Nadien is het aanbevolen om een pauze van 10 weken in te lassen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen