CONCAP FORCE 1 (120 CAPS) (CONCAP SPORT ENERGY BOOST)

CONCAP FORCE 1
. ondersteunt de krachtopbouw en recuperatie bij intensieve trainingen en wedstrijdperioden
. bevordert zowel de geestelijke als de lichamelijke gezondheid en het algemeen welzijn
. helpt bij het verwerken van stresssituaties

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 5

CONCAP FORCE 1 (120 CAPS)


Omschrijving
Concap FORCE 1 en Concap FORCE 8 ondersteunen bij sporters de krachtopbouw en het herstelvermogen bij intensieve trainingen en wedstrijdperioden. Tevens bevorderen ze het recuperatievermogen en het algemeen welzijn bij niet-sporters die een actief, al dan niet stressvol, leven leiden.

Concap Force is een legaal, niet-hormonaal product dat op natuurlijke wijze het testosteronniveau positief ondersteunt. Dit bevordert de spierkracht en remt de spierafbraak. Door zijn specifieke samenstelling op basis van adaptogene planten veroorzaakt Concap Force een weldoend, versterkend effect. Bovendien is het ideaal om stresssituaties te helpen verwerken en verhoogt Concap Force zowel de psychische als de fysieke kracht en het uithoudingsvermogen.

De Concap Force-formule is ook bevorderend voor het libido. Wanneer men bijvoorbeeld wordt geconfronteerd met een mindere mentale en/of fysieke periode, gaat men reeds binnen 5 à 6 dagen na inname een opmerkelijk herstel ervaren.

Welke variant voor u ideaal is hoeft u zelf een beetje uit te zoeken aangezien dit bij iedereen verschillend kan zijn; vandaar deze 2 varianten.

Samenstelling per capsule
Cordiceps sinensis 300 mg
Fenegriek (Trigonella foenum-graecum) 100 mg
Maca (Lepidium meyenii) 100 mg
L-arginine 100 mg
L-ornithine 100 mg
Bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen
Koosjer gecertificeerd

Gebruik
3 à 6 capsules per dag met een beetje water innemen gedurende minimaal 3 à 4 weken.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen