CONCAP SPORT MAXI PACK (400 CAPS) (CONCAP SPORT ENERGY BOOST)

CONCAP SPORT

. helpt vermoeidheid, futloosheid en problemen met ontstekingen bestrijden
. ondersteunt de bloedcirculatie, concentratie, motivatie en het zelfvertrouwen
. helpt weerstand, uithouding en recuperatie bevorderen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 5

CONCAP SPORT MAXI PACK (400 CAPS)


Omschrijving
Concap SPORT en Concap FORTE werken zeer ondersteunend voor personen die actief aan sport doen. Ze bevorderen de bloedcirculatie, de concentratie en geven extra energie. Omdat ze zorgen voor een natuurlijke toename van de hematocrietwaarde bevorderen ze de prestaties en de recuperatie wat zeker bij uithoudingssporten een grote meerwaarde betekent.

Welke variant voor u ideaal is hoeft u zelf een beetje uit te zoeken aangezien dit bij iedereen verschillend kan zijn; vandaar deze 2 varianten.

Personen met bloedgroep O bekomen meestal het beste resultaat met Concap Sport; personen met bloedgroep A verkrijgen meestal een beter resultaat met Concap Forte. Bij personen met bloedgroep B veroorzaakt ofwel Concap Sport ofwel Concap Forte het beste resultaat. 

Ook voor niet-sporters is Concap Sport heilzaam. Het helpt vermoeidheid, futloosheid, problemen met de spijsvertering bestrijden en ondersteunt de concentratie, de motivatie en het zelfvertrouwen.

Concap Sport wordt ook vaak in combinatie gebruikt met vitaminen. De werking van deze combinatie is al na 48 uur voelbaar. Ons immuunsysteem (verdedigingssysteem) zorgt dat indringers worden bestreden. Verschillende klinische studies tonen aan dat na langdurige intensieve inspanningen ons immuunsysteem wordt gekenmerkt door een verzwakking met een verhoogde kans op ontstekingen tot gevolg. Ontstekingen kunnen op hun beurt heel wat problemen veroorzaken. Concap Sport ondersteunt het voorkomen en herstellen van ontstekingsprocessen zodat u gezond kan blijven sporten. 

De cafeïne in CONCAP wordt vervaardigd uit een nauwkeurige selectie van extracten van de koffiestruik die op een natuurlijke manier worden verwerkt. Door een speciale procedure verkrijgt men het eindproduct. De actieve bestanddelen en de goede eigenschappen van koffie blijven intact en aanwezig maar zonder de negatieve bijwerkingen (zoals extreme nervositeit of hartkloppingen) en missen daardoor hun werking en doel niet. Na enkele dagen voelt u reeds het verschil.

Samenstelling per capsule
Koffiestruik (Coffea arabica, droog extract, 1,2 % cafeïne = 5 mg/capsule) 430 mg
Maca (Lepidium meyenii, droog extract) 20 mg
Bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen
Koosjer gecertificeerd

Gebruik
Voedingssupplement voor alledaags en langdurig gebruik. 
4 à 8 capsules per dag, vóór de maaltijden met een beetje water innemen gedurende minimaal 4 à 6 weken.
Voor sporters, 3 à 4 capsules extra, 30 minuten vóór het sporten. Indien een lange training van 3 uur of meer, gebruik dan halverwege nogmaals 3 tot 4 capsules extra.
Op dagen dat men niet sport, gebruik 2 à 3 capsules vóór het ontbijt en 2 à 3 capsules vóór het middageten.
Niet-sporters, gebruik 2 à 3 capsules vóór het ontbijt en 2 à 3 capsules vóór het middageten. 

Veroorzaakt geen nevenwerkingen in combinatie met geneesmiddelen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen