CONCAP L-CARNITINE FAT BURNER (25 ML) (CONCAP SPORT ENERGY)

. ondersteunt de vetverbranding
. haalt de noodzakelijke energie eerst uit de vetten en pas daarna uit de suikers

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
€2,35
€1,99 ons aanbod, prijs btw inbegrepen
Dit product is momenteel niet meer in voorraad. U kan ook reserveren/bestellen via e-mail: [email protected]

CONCAP L-CARNITINE FAT BURNER (25 ML)


Omschrijving
L-carnitine wordt in het lichaam gevormd uit L-lysine en L-methionine. Vitamine C is onmisbaar voor deze omzetting. L-carnitine staat erom bekend de langeketenvetzuren te kunnen transporteren naar de energiecentrales van onze cellen (en dus de vetverbranding te stimuleren). In deze energiecentrales worden bij zuurstofgebruik ook schadelijke zuurstofradicalen geproduceerd. Naarmate we ouder worden, zijn we minder in staat om deze zuurstofradicalen te neutraliseren, waardoor er extra schade kan optreden in de energiecentrales van onze cellen (mitochondriën). L-carnitine kan in combinatie met alfa-liponzuur een positieve invloed hebben op dit proces.

Mogelijke symptomen van een tekort aan L-carnitine zijn: snel optredend vermoeidheidsgevoel, spierzwakte, verzuring en algemene zwakte.

Suppletie met L-carnitine vermindert de totale vetmassa. De werking van het aminozuur L-carnitine berust voor een groot deel op zijn rol bij de energieprocessen in de cellen (NUTR.NEUROSCI.2003;6 (3):189-196).

Vandaar ook dat een voedingssupplement zoals Concap L-CARNITINE FAT BURNER vaak door sporters wordt gebruikt vóór een duurtraining of een maaltijd. Dit om de noodzakelijke energie eerst uit de vetten te halen en om pas daarna de suikervoorraad aan te spreken.

Concap L-carnitine heeft een aangename en lekkere “Sunny Orange” smaak.

Voedingswaarden per 100 ml
Calorieën 0 kcal/0 kJ
Vetten 0 g
Verzadigde vetten 0 g
Koolhydraten 0 g
Suikers 0 g
Zout 0 mg
L-carnitine 10000 mg

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen