CONCAP ENERGY GEL (40 G) (CONCAP SPORT ENERGY BOOST)

CONCAP ENERGY GEL
. bevat snelle suikers, trage suikers, vitaminen en mineralen
. de speciaal uitgebalanceerde formule geeft u na 8 minuten een enorme boost
. uw wapen tijdens een zware training of slopende wedstrijd

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 24

CONCAP ENERGY GEL (40 G)


Omschrijving
Een energiegel die 18 maanden onderzoek heeft gekost; maar het resultaat mag er dan ook zijn! CONCAP ENERGY GEL bevat alles wat een gel moet hebben. De uitgebalanceerde formule bevat snelle suikers, trage suikers, vitaminen en mineralen. De extra energie is onmiddellijk, ongeveer een 8-tal minuten na inname, voelbaar maar blijft ook voor langere tijd aanhouden. CONCAP ENERGY GEL wordt daarom vaak gebruikt door wielrenners, hardlopers, triatleten, mountainbikers en marathonlopers.

Daarenboven is dit een gel die lekker smaakt (perzik) en niet plakkerig in de mond aanvoelt. Door de lage zuurtegraad kan hij ook bij nuchtere inname, gemakkelijk door het lichaam worden opgenomen en verteerd. Door de unieke formule dient er na de inname van de gel niet te worden gedronken.

Energiegels kunnen trouwens gemakkelijk met energierepen worden gecombineerd.

Voedingswaarden per 100 g
Calorieën 260 kcal/1105 kJ
Koolhydraten 65 g
Suikers 52 g
Vetten 0 g
Verzadigde vetten 0 g
Eiwitten 0 g
Zout 62 mg

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen